Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Exteriörbild Scheele 3

Lund, TunaBrf Scheele Promenad 3

Kommande
Tillträde:Preliminärt kvartal 4 2021Bostäder:48Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-6Boyta:39-146 kvm

Tuna växer - nu släpper vi snart sista huset på Scheele Promenad

Bo nytt och modernt i en attraktiv växande del av Lund. Nu släpper vi snart sista huset till försäljning.

Nu släpper vi snart tredje och sista huset för Scheele Promenad. Det sista huset består av 48 bostadsrätter och är placerat närmast Tunavägen. I tredje huset erbjuder vi samma bredd som i de första två, 1-6 RoK men med flera nya spännande planlösningar och några riktigt fina treor med inglasad generös hörnbalkong.

Flyttar du in på Scheele Promenad kommer du att vara med och forma en framtida stadsdel. En lummig oas mitt i Lunds kunskapsstråk, där du inte bara bor utan också lever, trivs och känner hemlängtan.

En smart energilösning
Som granne med Medicon Village blir du som bor på Scheele Promenad en del av det senaste inom hållbara energilösningar. ECTOGRID™ är en innovation från E.ON som går ut på att överskottsenergi från Medicon Village tas till vara och används bland annat i husen på Scheele Promenad. Smart styrning som ger dig lägre driftskostnader.

Mitt i kunskapsstråket
På Scheele Promenad bor du intill innerstaden och har ändå nära till natur och grönska. Det finns gott om lummiga parker för sköna promenader, bollspel och motion. Kunskapsstråket sträcker sig från Lunds historiska centrum via universitetet, Ideon och Medicon Village ända ut till Brunnshög. Längs kunskapsstråket finns en unik kombination av forskning, vetenskap, studie- och arbetsmiljöer, butiker, hotell och service.

Goda kommunikationer
Scheele Promenad erbjuder en eftertraktad närhet till centrum. En kort cykeltur eller 15 minuters promenad genom lummiga Professorstaden tar dig till Lunds stadskärna. Via motorvägen är det smidigt att nå hela Öresundsregionen. En ny avfart från E22:an är planerad norr om Scheele Promenad, vilket är smidigt för dig som bilpendlar. I närheten finns det goda kommunikationer via stadsbussarna. Lunds nya spårväg får en hållplats vid Ideontorget, som blir den nya knutpunkten i området.

Få förtur - anmäl intresse redan idag!
Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan. Vi håller dig också uppdaterad med information om våra nya hem och bjuder in till säljpremiär som är planerad till 2020.

Kontaktpersoner
Sara Örnwigh

Sara ÖrnwighFastighetsbyrån070-963 41 80Kontakta mig via e-post

Andreas Hansen

Andreas HansenFastighetsbyrån070-774 89 75Kontakta mig via e-post

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt