Vardagsrum visningslägenhet

Tuna, Lund8114 - Tunavägen 51C

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:2 / 7Rum:3Boarea:83 kvmAvgift:4 775 kr

Inglasad balkong och stora sociala ytor

Generös gaveltrea med fin inglasad balkong. Planlösningen ger fokus åt de öppna ytorna mellan kök och vardagsrum. Välkommen till vår visninglägenhet!

Se filmen från vår visningslägenhet
Är du nyfiken på våra bostäder i Brf Scheele Promenad? Se gärna denna film från vår visningslägenhet här.

Lägenheter med stora valmöjligheter
Lägenheterna är välplanerade och designade med stor omsorg. Det finns möjligheter till egna tillval, men redan i grundutförandet består material och inredning av handplockade kvalitetsprodukter från välkända varumärken. Alla lägenheter har klassisk ekparkett och vitmålade väggar. Badrummen är helkaklade och har liksom köken vitvaror av hög kvalitet.

Vilken köksstil är du?
Köket brukar kallas för hemmets hjärta och är oftast den naturliga samlingsplatsen i bostaden. På Scheele Promenad har vi tagit fram fyra olika köksstilar utöver standardutförandet tillsammans med inredningsdesignern Magdalena Arvidsson från Olsson & Gerthel. - Bohemisk Bistro, Glatt Grafiskt, Nordiska Nyanser och Sobert Svart. Dessa kan du läsa mer om i vår inredningsbroschyr.

En smart energilösning
Som granne med Medicon Village blir du som bor på Scheele Promenad en del av det senaste inom hållbara energilösningar. ECTOGRID™ är en innovation från E.ON som går ut på att överskottsenergi från Medicon Village tas till vara och används bland annat i husen på Scheele Promenad. Smart styrning som ger dig lägre driftskostnader.

Gröna kvartersgårdar
Tillsammans skapar huskropparna tre öppna kvartersgårdar som bjuder in till vila, harmoni, lek och umgänge. Gröna fält, buskar och häckar ger struktur och formar gränser mellan det privata och offentliga. En skön mix av gräs, plattsatta ytor, buskar och sittbänkar ger en gemytlig och lekvänlig miljö.

Mitt i kunskapsstråket
På Scheele Promenad bor du intill innerstaden och har ändå nära till natur och grönska. Det finns gott om lummiga parker för sköna promenader, bollspel och motion. Kunskapsstråket sträcker sig från Lunds historiska centrum via universitetet, Ideon och Medicon Village ända ut till Brunnshög. Längs kunskapsstråket finns en unik kombination av forskning, vetenskap, studie- och arbetsmiljöer, butiker, hotell och service.

Goda kommunikationer
Scheele Promenad erbjuder en eftertraktad närhet till centrum. En kort cykeltur eller 15 minuters promenad genom lummiga Professorstaden tar dig till Lunds stadskärna. Via motorvägen är det smidigt att nå hela Öresundsregionen. En ny avfart från E22:an är planerad norr om Scheele Promenad, vilket är smidigt för dig som bilpendlar. I närheten finns det goda kommunikationer via stadsbussarna. Lunds nya spårväg får en hållplats vid Ideontorget, som blir den nya knutpunkten i området.