Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Svedala, BaraBrf Torggatan 1, Bara

Inflyttningsklart
Tillträde:December 2019Bostäder:5Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:Rad-/Kedje-/ParhusRum:5-5Pris:3 295 000-3 295 000 krAvgift:6 119-6 119 kr

Gathus i två plan i familjevänliga Bara

Här mitt i centrala Bara har vi nu färdigställt fem stycken välplanerade gathus. Besök vårt visninghus och boka ditt drömhem!

Om husen
Alla våra gathus är på 120 kvm och två plan. Här möts du av en framsida med egen biluppställningsplats och plats för en liten cafégrupp. Du har en privat stenlagd uteplats på baksidan som ligger i öst om ca 15 kvm, med utgång via vardagsrummet.

Här bor du perfekt med känslan av en villa samtidigt som du slipper en hel del 'måsten' som villan medför. Sällskapsytor nere och sovrumsavdelning uppe.

Här kan man verkligen tala om att optimera ytorna!
Vardagsrum och kök på nedanvåningen i en delvis öppen planlösning. Bardel mellan vardagsrum och kök skapar en luftighet och gör det trevligt att laga mat och samtidigt kunna umgås med familj och vänner. Badrum med dusch och separat tvättstuga ryms också på nedre plan.

Ovanvåningen erbjuder 3 sovrum, vardagsrum, klädkammare och husets andra badrum.

Välkommen hem!

Kvarteret
Brf Torggatan 1 hittar du mitt i centrala Bara. Föreningen består av fyra flerbostadshus och våra fem gathus. Samtliga hus har entréer mot den gröna gemensamma gården, allt för att skapa samhörighet och trygghet i kvarteret. Här finns det plats för både grillning, sandlådelek och social samvaro. Samtliga lägenheter är slutsålda.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt av Peab Bostad betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

Kontaktpersoner
Sandra Irming

Sandra IrmingVåningen & Villan0761-702040Kontakta mig via e-post

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt