Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Bara, SvedalaC43 - Torggatan 6

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:4 / 4Rum:4Boyta:94 kvmBalkong:JaHiss:JaAvgift:5 116 kr

Nästa visning:

Välkommen till visningslägenheten intill Bara Centrum!

Läs mer

Drömhem med närhet till natur och Malmö city

Hitta ditt drömhem i underbara Bara - 20 min från Malmö City! Inflyttningen startar i december. Nu har vi endast ett fåtal hem kvar!

Utmed Torggatan mitt i centrum i Bara bygger vi nu ett helt nytt kvarter, Brf Torggatan 1. Fyra flerbostadshus och fem välplanerade radhus i två plan kring en gemensam grönskande gård.

Samtliga hus har entréer mot den gröna gemensamma gården, allt för att skapa samhörighet och trygghet i kvarteret. Här finns det plats för både grillning, sandlådelek och social samvaro.

Ljusa och stilfulla lägenheter
Lägenheterna i Brf Torggatan 1 är välplanerade och har ett härligt ljusinsläpp genom de stilfulla och många fönster i olika vinklar. Stora, öppna kök för matlagning och samvaro ger en känsla av rymd. Här finns gott om plats att umgås med familj och vänner.
Välj mellan välplanerade tvåor på 58 kvm till större fyror på upp till 116 kvm med takterrass. Alla balkonger och uteplatser är placerade med utgång från vardagsrummet, som blir en förlängning av umgängesytorna.
Materialen är valda med omsorg, klassiskt tidlösa och med fokus på hållbarhet.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt av Peab Bostad betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Hos oss slipper du dubbel boendekostnad. Det försäkrar vi dig om!
När du köper ditt nya hem av Peab Bostad ingår en försäkring mot dubbel boendekostnad och du slipper dubbla boendekostnader om du inte lyckas få din gamla bostad såld innan inflyttning. Skulle du bli ofrivilligt arbetslös eller långtidssjukskriven ingår även en Bo-kvar försäkring. Försäkringarna täcker månadsavgiften till bostadsrättsföreningen, upp till ett år.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

Kontaktpersoner
Ilir Sylejmani

Ilir SylejmaniSkandiaMäklarna Landgren0706-88 39 02Kontakta mig via e-post

Eva Hagenborn

Eva HagenbornSkandiaMäklarna Landgren0705-16 44 00Kontakta mig via e-post

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt