Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Kök lgh

Bara, SvedalaD14 - Torggatan 4

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 4Rum:4Boyta:94 kvmUteplats:JaHiss:JaPris:2 350 000 krAvgift:5 116 kr

Nästa visning:

Välkommen till visningslägenheten intill Bara Centrum!

Läs mer

Marklägenhet med uteplats om 14 kvm. Både badrum och gäst-wc.

Perfekt planerad fyra där sovrummen är placerade i ena delen av lägenheten och sällskapsytor samt kök i den andra delen. Privat uteplats.

D14 är fyra på 94 välplanerade m² med egen uteplats om 14 kvm! Kök och vardagsrum samsas på ett harmoniskt sätt i öppen planlösning. Perfekt planerad lägenhet där man har sovrummen placerade i ena delen av lägenheten och sällskapsytor samt kök i den andra delen. Tre bra sovrum, förvaring finns i alla tre. Lägenheten erbjuder såväl ett badrum med tvättmaskin/torktumlare som ett gäst-wc. Hörnläget ger ljusinsläpp från två håll! Utmed Torggatan mitt i centrum bygger vi upp ert nya kvarter. Ett kvarter med fyra flerbostadshus och fem välplanerade radhus i två plan. På gården möts man av den gemensamma parken. Här finns det plats för både grillning, sandlådelek och social samvaro. Lägenheterna i Brf Torggatan 1 är välplanerade och har ett härligt ljusinsläpp genom de stilfulla och många fönster som finns välplacerade i olika vinklar. Stora, öppna kök för matlagning och samvaro ger en känsla av rymd. Här finns gott om plats att umgås med familj och vänner. Alla balkonger och uteplatser är placerade med utgång från vardagsrummet, som en förlängning av umgängesytorna. Materialen är valda med omsorg, klassiskt tidlösa och med fokus på hållbarhet. När du köper ditt nya hem av Peab Bostad ingår en försäkring mot dubbel boendekostnad och du slipper dubbla boendekostnader om du inte lyckas få din gamla bostad såld innan inflyttning. Skulle du bli ofrivilligt arbetslös eller långtidssjukskriven ingår även en Bo-kvar försäkring. Försäkringarna täcker månadsavgiften till bostadsrättsföreningen, upp till ett år.

Kontaktpersoner
Ilir Sylejmani

Ilir SylejmaniSkandiaMäklarna Landgren0706-88 39 02Kontakta mig via e-post

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt