Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Köp nyproducerad bostadsrätt i Helsingborg och njut av härliga sommarkvällar...

Helsingborg, Maria stationBrf Vitsippan

Försäljning pågår
Tillträde:Inflyttningsklart!Bostäder:76Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-4Boyta:33-97 kvmPris:695 000-2 795 000 krAvgift:2 545-5 542 kr

Välkommen till Maria Station!

Hitta ditt drömhem i Brf Visippan! Lugn, trygg och bekväm boendemiljö bara 6 min från city.

Mariastaden har blivit ett populärt område i Helsingborg och stadsdelen växer! Nu utvecklas Maria station, området närmst tågstationen. Ett bekvämt avstånd till city och övriga destinationer. Men ändå i en lugn och trygg miljö. Här bygger vi Brf Vitsippan, som består av 76 lägenheter fördelade på tre huskroppar. Husen är placerade runt den gröna innergården med planteringar och sittplatser. Alla lägenheter har dessutom sin egen utemiljö i form av en uteplats eller balkong.

Status för lägenheterna i Brf Vitsippan
- Trappa A: SLUTSÅLT!
- Trappa B: här har vi endast en 2:a på 59 kvm med stor klädkammare och balkong mot gården samt en härlig gaveltrea på 79 kvm kvar på våning 2.
- Trappa C och D: här har vi fina välplanerade 2-3 RoK kvar, mellan 61-85 kvm både i markplan med uteplats eller högre upp med balkong mot gården.
- Trappa E: SLUTSÅLT!

Klicka runt i vår lägenhetsväljare under Dokument & Länkar nedan för att hitta just din drömlägenhet!

Se filmen om Brf Vitsippan
Upplev området kring Brf Vitsippan i vår film och känn in hur ditt drömboende skulle kunna se ut Se filmen här!

Om bostäderna
Här finns flera hemtrevliga lägenhetstyper att välja mellan. Ytorna är öppna och ljusa. Oavsett vilken lägenhet du väljer får du modern standard, generöst ljusinsläpp, vitmålade väggar och ekparkett som ger ditt vardagsrum en nordisk bas att utgå från i inredningen i ditt nya hem. Köksinredningen levereras från Vedum med släta vita luckor, inbyggd ugn och mikro, spishäll, ugn samt kyl och frys. Badrummen är givetvis helkaklade och varje lägenhet har egen tvättmaskin och torktumlare.

Du köper bostad i ett energieffektivt och miljöklokt hem. Mer om detta kan du läsa i säljbroschyren som du hittar nedan under Dokument & Länkar. Här hittar du också vår Lägenhetsväljare som hjälper dig att utforska kvarteret och hitta just din drömbostad. Klicka runt bland bostäderna för att se placering och planlösningarna. Grönt betyder Till salu och röd Såld.

Upplev din bostad
Under Dokument & länkar nedan hittar du vår lägenhetsväljare som gör det enkelt för dig att hitta en bostad. Lediga lägenheter visas som gröna och sålda som röda. Du kan också få en tjuvtitt in i våra nya hem via våra Rundvandringar nedan presenterar vi 2-4 RoK. Du hittar rundvandring på samtliga lägenheter i Lägenhetsväljaren, klicka på kameran i översiktsritningen för att sätta igång.

Visningslägenhet!
Vi har nu fyra fina visningslägenheter klara. Håll utkik efter bokade visningar under fliken Visningar. Se också bilder från lägenheterna, under rubriken Alla bilder nedan.

Kontaktpersoner
Maria Rebensdorff

Maria RebensdorffBjurfors0739-206696Kontakta mig via e-post