Fasad mot öster

Dockan, MalmöA52 - Dockgatan 45A

Såld
Tillträde:Preliminärt hösten 2021Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:5 / 6Rum:2Boarea:55 kvmBalkong:JaHiss:JaAvgift:3 270 kr

Dockporten - Med sundet som närmsta granne

ALLA BOSTÄDER ÄR NU SLUTSÅLDA.

Sista tomten i Dockan. Och den bästa.Dockan i Malmö är Västra hamnens lite lugnare granne. Här bor du lika bekvämt och havsnära, men slipper stimmet. Denna moderna stadsdel är idag fullt utbyggd. Nästan. För det finns en plats kvar. Den bästa faktiskt - allra närmast havet med utsikt över Sundet och småbåtshamnen. Det är här vi nu skapar Brf Dockporten. Din nästa bostad?

Bostäder med lite mer luft
I Dockporten kan vi erbjuda såväl praktiska ettor som luftiga femmor. Och allt däremellan. Totalt består Dockporten av 98 bostadsrätter fördelade på sex våningsplan, alla med balkong, uteplats eller terrass och alla med samma extrema havsnärvaro.

Oavsett vilken storlek på lägenheten du väljer får du en en bostad som utstrålar en avskalad skandinavisk elegans. Här är varje detalj och varje material lite extra genomtänkt. Vår ambition är att skapa en smakfull "All-inclusive" - känsla, fast utan den där förutsägbara buffén så klart. Givetvis får du under projektets gång vara med och påverka hur just din bostad ska se ut för att passa din stil och dina behov bäst. Vi erbjuder tre kostnadsfria stilar på kök, framtagna av inredare Sofie Börjesson som driver Room by Sofie. Ta en titt på bilderna, så hittar du mer information i inredningkatalogen längre ner på sidan.

Upplev din bostad
Under Upptäck projektet hittar du vår Bostadsväljare som gör det enkelt för dig att hitta en bostad. Lediga lägenheter visas som gröna, reserverade som orange och sålda som röda. Du kan också se hur solen går ner och upp över husen i vår Solstudie. Vill du tjuvkika in i våra nya hem klickar du på våra Rundvandringar "Visning i 360" som visar hur olika vardagsrum och kök kan se ut.

Högtryck på taket. Året runt.
Dockportens huskropp är formad som ett U, med en stor gemensam och gård i mitten. Om vi tittar längst upp så hittar vi en gemensam bastu på taket. Ja, du läste rätt. Tänk dig att sitta här en vacker sommarkväll och följa båtarna i inloppet. Eller en blåsig höstkväll efter en stressig dag på jobbet.

Extrautrustat boende
För de tillfällen då du har långväga besök, kommer det finnas en övernattningslägenhet i huset. Lägenheten kommer vara tillgänglig och bokningsbar för alla som bor i Dockporten.
För att ytterligare öka graden av bekvämlighet för dig hittar du en välutrustad gemensam tvättstuga i huset. Det är praktiskt och något som inte är självklart för nyproducerade bostäder idag. Perfekt för dig som inte vill ha blöt tvätt inne i lägenheten.

Ett historiskt bra läge.
Dockan är ett av Malmös mest eftertraktade bostadsområden. Och det är inte svårt att förstå varför. Från att under decennier ha varit ett pulserande varv som hjälpte till att sätta Sverige på kartan som en av världens främsta industrinationer, till att idag vara en fullt utbyggd modern stadsdel med alla tänkbara bekvämligheter. Och en lugn och trygg sådan dessutom.

Det må vara en sliten klyscha men från Dockan är det faktiskt nära till allt. Riktigt nära. På ena sidan ligger Västra hamnen med sommarpulsen, havsbaden och grönområdena. På andra sidan ligger centralstationen och city. Med allt annat. Och på bästa läge i denna stadsdel, alldeles vid kajkanten, ligger alltså Dockporten.

Bo grönt. Mitt i allt blått.
Det är lätt att bländas av allt blått hav när när du kommer in i Dockporten. Men vi har framför allt tittat på det gröna. Det är därför Dockporten blir Svanenmärkt. Och det är ingen liten sak. Svanenmärkning innebär att byggnaden har låg energianvändning, uppfyller höga miljö- och hälsokrav på byggvaror och innemiljön. Detta är bra för både människan och miljön.

Kontaktpersoner
Martin Krantz

Martin KrantzSkandiaMäklarna Landgren070-20 10 600Kontakta mig via e-post

Hur vill du inreda ditt nya hem?