Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Projektbild

Dockan, MalmöB61 - Dockgatan

Till salu
Tillträde:Preliminärt hösten 2021Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:6 / 6Rum:4Boyta:104 kvmUteplats:JaHiss:JaPris:7 200 000 krAvgift:5 166 kr

Dockporten - Med sundet som närmsta granne

Bo högst upp i huset med en terrass i söder om hela 31 kvm och ytterligare en terrass om 13 kvm!

Bo högst upp i huset med en terrass i söder om hela 31 kvm och ytterligare en terrass om 13 kvm! I bostaden erbjuds i dess originalutförande generösa umgängesytor och önskar man kan de utökas genom att man väljer bort sovrum nr 3. Två badrum tillhör bostaden.

Det är på den sista tomten i Dockan, och den bästa, lsom vi hittar Brf Dockporten. Dockportens huskropp är formad som ett U, med en stor gemensam gård i mitten. Om vi tittar längst upp så hittar vi en gemensam bastu på taket. Tänk dig att sitta här en vacker sommarkväll och följa båtarna i inloppet. Eller en blåsig höstkväll efter en stressig dag på jobbet.

Bostäderna utstrålar en avskalad skandinavisk elegans. Här är varje detalj och varje material lite extra genomtänkt. Givetvis får du under projektets gång vara med och påverka hur just din bostad ska se ut för att passa din stil och dina behov bäst. Vi erbjuder tre kostnadsfria stilar på kök, framtagna av inredare Sofie Börjesson som driver Room by Sofie.

Kontaktpersoner
Rasmus Bertilsson

Rasmus BertilssonSkandiaMäklarna Landgren072-070 60 21Kontakta mig via e-post

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt