Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Hyllie, Malmö1204 - Bures gata 25

Såld
Tillträde:Preliminärt maj år 2020Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:BostadsrättVåning:3 / 6Rum:2Boarea:56 kvmBalkong:JaHiss:JaAvgift:3 237 kr

Välutnyttjade ytor och en fantastisk söderbalkong!

Oerhört yteffektiv 2:a med generös balkong i soligt söderläge! Kök och vardagsrum i öppen planlösning inbjuder till socialt och trivsamt hem.

Perfekt bostad för dig som söker ett välplanerat boende med generös balkong i bästa solläge! Lägenheten är genomgående med gott om förvaringsmöjligheter. Öppen planlösning i vardagsrum och kök.

En klimatsmart bostad med grönskande gård och nära kommunikationer!

Få platser erbjuder så mycket som Hyllie. Folk i rörelse som ska till Emporia, evenemang på Arenan, turister som bor på hotellet, besökare på mässan och resande med tåg och buss.
Här är liv och rörelse redan från början trots att stadsdelen successivt växer fram.
Avkopplande natur och fina parkmiljöer sätter också en stor prägel på den nya stadsdelen.

Peab uppför ett helt kvarter som ramar in en grönskande innergård med plats för lek och umgänge.

Brf Hyllie Esplanadhus består av totalt 64 lägenheter. Huset värms upp med fjärrvärme och FTX-ventilation ombesörjer att du får en fräsch och ren luft i din bostad. Solceller monteras på taken och ger föreningen möjlighet till en god driftsekonomi.
Alla förstaköpare får en elcykel i inflyttningspresent och föreningen är ansluten till bilpool via Sunfleet. Parkering för egen bil hyr du i Park'n Ride garaget ett kvarter bort från ditt nya hem. Enkelt och smidigt.