Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Både praktiskt och snyggt!

Hyllie, Malmö1212 - Bures gata 27

Såld
Tillträde:Preliminärt maj år 2020Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:3 / 6Rum:4Boyta:81 kvmBalkong:JaHiss:JaAvgift:4 327 kr

Hörna med flexibel planlösning och två badrum.

Bo på en hörna med härlig balkong i söderläge! Planlösningen gör det möjligt att ha lägenheten som en större 3:a eller en 4:a.

Bo på en hörna med balkong i söderläge. Planlösningen gör det möjligt att ha lägenheten som en större 3:a eller en 4:a. Kök med stor matplats och närhet till vardagsrummet. Två badrum varav ett med fönster.

En klimatsmart bostad med grönskande gård och nära kommunikationer!

Få platser erbjuder så mycket som Hyllie. Folk i rörelse som ska till Emporia, evenemang på Arenan, turister som bor på hotellet, besökare på mässan och resande med tåg och buss.
Här är liv och rörelse redan från början trots att stadsdelen successivt växer fram.
Avkopplande natur och fina parkmiljöer sätter också en stor prägel på den nya stadsdelen.

Peab uppför ett helt kvarter som ramar in en grönskande innergård med plats för lek och umgänge.

Brf Hyllie Esplanadhus består av totalt 64 lägenheter. Huset värms upp med fjärrvärme och FTX-ventilation ombesörjer att du får en fräsch och ren luft i din bostad. Solceller monteras på taken och ger föreningen möjlighet till en god driftsekonomi.
Alla förstaköpare får en elcykel i inflyttningspresent och föreningen är ansluten till bilpool via Sunfleet. Parkering för egen bil hyr du i Park'n Ride garaget ett kvarter bort från ditt nya hem. Enkelt och smidigt.

Material och inredning i bostaden är valt med omsorg. Vitt och fräscht i en stil som passar de flesta. För dig som vill påverka stilen och sätta din egen prägel på lägenheten finns det inredningsval att göra.