Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Hyllie, Malmö1508 - Bures gata 27

Såld
Tillträde:Preliminärt maj år 2020Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:BostadsrättVåning:6 / 6Rum:2Boarea:70 kvmUteplats:JaHiss:JaAvgift:3 686 kr

Klimatsmarta bostäder, grönskande gård och nära kommunikationer!

Försäljning pågår av sista etappen i kvarteret. Hitta din drömbostad i Esplanadhuset.

Få platser erbjuder så mycket som Hyllie! En optimal plats att köpa en ny bostad. Peab Bostad uppför ett helt kvarter som ramar in en grönskande innergård med plats för lek och umgänge. Två av huskropparna rymmer bostadsrättslägenheter. Alla bostäder är nu slutsålda och inflyttning sker i maj 2020.

Lägenheterna
Brf Esplanadhuset i Hyllie består av totalt 64 lägenheter varav merparten av lägenheterna har balkong i södersolen med utsikt över den grönskande gården. Här finns allt från 1-4 rum och kök i olika storlekar och utformning. Ta en titt i Lägenhetsväljaren här eller under Upptäck projektet för att hitta vad som passar dig bäst. Mer information hittar du i katalogen som du hittar längre ner på sidan.

Material och inredning är valt med omsorg. Vitt och fräscht i en stil som passar de flesta. För dig som vill påverka stilen finns inredningsval att göra.

Ett klimatsmart boende med el-cykel på köpet!
Huset värms upp med fjärrvärme och FTX-ventilation ombesörjer att du får en fräsch och ren luft i din bostad. Solceller monteras på taken och ger föreningen möjlighet till en god driftsekonomi. Alla förstaköpare får dessutom en elcykel i inflyttningspresent. Föreningen är dessutom ansluten till bilpool via Sunfleet. Parkering för egen bil hyr du i Park'n Ride garaget ett kvarter bort från ditt nya hem (i mån av plats). Enkelt och smidigt.

Öppet hus hos mäklaren
Vi samarbetar med Fastighetsbyrån. Välkommen att kontakta våra mäklare med dina frågor och funderingar! De håller regelbundet öppet hus i vår visningslägenhet på Tors Gränd 13. Se aktuella datum och tider under fliken Visningar.