Om projektet

Anmäl intresse för sista etappen redan idag!

I början av året släpper vi sista etappen i Kv Tor till försäljning! Attraktiva bostadsrättslägenheter på Hyllie allé, välj mellan 1-4 RoK.
Lägenheterna har balkong i södersolen med utsikt över den grönskande gården.

Peab uppför ett helt kvarter som ramar in en grönskande innergård med plats för lek och umgänge. Två av huskropparna rymmer bostadsrättslägenheter och den första etappen är snart slutsåld och nu väntar Esplanadhuset.

Material och inredning är valt med omsorg. Vitt och fräscht i en stil som passar de flesta. För dig som vill påverka finns inredningsval att göra.

All information om lägenheterna, planlösningar och priser presenteras i samband med säljpremiären. Anmäl ditt intresse så kontaktar vi dig och håller dig uppdaterad!

Vi samarbetar med Fastighetsbyrån och ansvarig mäklare Therese Alm, välkommen med dina frågor och funderingar!

Visningar

Nästa visning: 21 december

Adress
Välkommen att besöka Fastighetsbyrån på Hyllie stationstorg. Få tjuvkik på lägenhetsritningar, priser och möjlighet att boka förhandsboka en lägenhet.
Kommentar
Öppet hus på Fastighetsbyråns kontor!
När
14:00-17:30
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson
Therese Alm, Fastighetsbyrån

Läget

Få platser erbjuder så mycket som Hyllie! Och vad vore denna plats utan alla människor! Folk i rörelse som ska till Emporia, evenemang på Arenan, turister som bor på hotellet, besökare på mässan och resande med tåg och buss. Här är liv och rörelse redan från början trots att stadsdelen successivt växer fram. Naturen och parkmiljöer sätter en stor prägel på den nya stadsdelen. Det omgivande skånska landskapet kommer att inspirera och länkas samman med de nya parkmiljöer. Här blir motions- och promenadstråk. Tygelsjöstigen blir en gång- och cykelväg som leder genom Hyllie med små parker och vidare mot slätten. Den stora Vattenparken utformas som en mötesplats för alla åldrar, med möjlighet till plask och lek och lugn och avkoppling. Huvudentrén till parken blir vid stationstorget. Stationstorget omges av station för Citytunneln, Emporia och Malmö Arena. En mötesplats och händelsernas centrum runt husknuten.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Therese Alm, Fastighetsbyrån

Mäklare

Telefon: 0738-519942

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.