Om objektet

Klimatsmarta bostäder, grönskande gård och nära kommunikationer!

Få platser erbjuder så mycket som Hyllie! En optimal plats att köpa en ny bostad. Peab uppför ett helt kvarter som ramar in en grönskande innergård med plats för lek och umgänge. Två av huskropparna rymmer bostadsrättslägenheter. Den första etappen är snart slutsåld och nu pågår försäljning i Esplanadhuset.

Merparten av lägenheterna har balkong i södersolen med utsikt över den grönskande gården. Här finns allt från 1-4 rum och kök i olika storlekar och utformning. Ta en titt i lägenhetsväljaren för att hitta vad som passar dig bäst. Mer information hittar du i katalogen som du hittar längre ner på sidan.

Material och inredning är valt med omsorg. Vitt och fräscht i en stil som passar de flesta. För dig som vill påverka stilen finns inredningsval att göra.

Brf Esplanadhuset i Hyllie består av totalt 64 lägenheter. Huset värms upp med fjärrvärme och FTX-ventilation ombesörjer att du får en fräsch och ren luft i din bostad. Solceller monteras på taken och ger föreningen möjlighet till en god driftsekonomi. Alla förstaköpare får en elcykel i inflyttningspresent och föreningen är ansluten till bilpool via Sunfleet. Parkering för egen bil hyr du i Park'n Ride garaget ett kvarter bort från ditt nya hem. Enkelt och smidigt.

Öppet hus hos mäklaren
Vi samarbetar med Fastighetsbyrån. Välkommen att kontakta våra mäklare med dina frågor och funderingar! De håller dessutom öppet hus på Fastighetsbyråns kontor i Hyllie varannan torsdag kl. 15.00-17.30, under ojämna veckor. Se tider under fliken Visningar nedan.

Visningar

Nästa visning: 25 oktober

Adress
Fastighetsbyrån håller öppet hus på deras kontor i Hyllie stationstorg 11. Få mer information om projektet, hämta broschyrer och ställ dina frågor!
Kommentar
Välkommen på Öppet hus!
När
15:00-17:30
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson
Therese Alm Svalner, Fastighetsbyrån

Kommande visningar

  • 8 november, Kl. 15:00-17:30 - Öppen visning

Alla bilder

Kontakt

Therese Alm Svalner, Fastighetsbyrån

Mäklare

Telefon: 0738-519942

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.