Varje hus har plats för två bilar och ett cykelställ placeras mot husväggen. Varje hus får även solpaneler.

Husie, Malmö2 - TULLSTORPSVÄGEN

Tillträde:2025Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:Rad-/Kedje-/ParhusRum:4Boarea:120 kvmTomt:271 kvmAvgift:5 800 kr

Familjevänligt radhus på 120 kvm - 2 plan

På bottenvåningen finns husets sociala ytor, ett sammanhängande vardagsrum och kök som skapar hem med en luftig känsla medans ovanvåningen blir familjens privata avdelning. Här finns plats för tre till fyra sovrum, klädförvaring och badrum. Varje hus får ett eget förråd på tomten och på framsidan av huset finns även parkering för två bilar.

Ett hållbart kvarter beläget i lantlig grönska
På sista delen av Knut Gyllins historiska handelsträdgård planerar vi att uppföra vårt första klimatneutrala* bostadsprojekt. Välj mellan - 1,5 plan om 120 kvm och 2 plan om 128 kvm. Båda alternativen är anpassade efter familjens behov med sociala ytor på bottenplan och den privata avdelningen med tre-fyra sovrum på ovanvåningen. Här finns också två badrum, olika sorters förvaringsmöjligheter och separat tvättstuga. Och det bästa av allt, det är nytt och fräscht och ni är de första som skapar familjeminnen i det nya hemmet. I vår Bostadsväljare kan du kolla in radhusens olika lägen i kvarteret.

Trygg förening med räntegaranti
Det händer mycket i vår omvärld och för att du ska känna trygghet i ditt köp lämnar Peab en räntegaranti till föreningen. Du slipper på så sätt oroa dig för snabba och kraftiga ränteförändringar. Läs mer om din trygghet i Gyllins Park i vårt Trygghetspaket som du hittar under Försäljningsmaterial.

 

Anlagd trädgård, uteplats och bilplats!
Samtliga hus har en egen trädgård med uteplats på baksidan, gräsmatta och grön häck mellan husen. Kvarteret får också en gemensam lekyta med sittbänkar. Bästa stället att skapa nya lekkompisar med grannarna samtidigt som föräldrarna kan sitta ner över en pratstund och få en avkopplande paus i solen.

Husen i Gyllins Park är Svanenmärkta och materialen är valda med omsorg. Alla har solceller på taket, två bilplatser framför huset, och som tillval erbjuds laddstolpe till elbilen. I kvarteret finns det även gott om cykelplatser under tak.

Hög standard på inredning
Du får vara med och skapa ditt personliga hem genom att välja inredningsval från vårt fina tillvalssortiment. I Gyllins Park erbjuder vi en stor bredd av inredningsval av hög kvalitet. Stilrena kök, helkaklade badrum och massiva trägolv för att nämna några saker. Du får med andra ord ett bekvämt boende med hög livskvalitet och kvalitativ inredning. Dessutom är allt nytt och fräscht.

Livet på landet nära storstan
I Gyllins Park bor du i omtyckta Husie på behagligt avstånd till Malmö city. Här får du ett boende med en egen mysig trädgård och känslan av att bo på landet men ändå nära "storstan".

Husie kallas även för den gröna stadsdelen eftersom den har väldigt gott om grönområde och jordbruksmark i förhållande till resten av Malmö. Här bor man mitt i naturen samtidigt som man har nära till det mesta som t ex välrenommerade för- och grundskolor, mataffärer och närservice, goda kommunikationer och motorvägen.

* Klimatneutralt - vad innebär det?
Gyllins Park är vårt första klimatneutrala bostadsprojekt, detta enligt LFM30s egna definition av Klimatneutralitet. I LFM30 räknar man en livslängd på 50 år för en bostad. För en klimatneutral bostad innebär det att alla samlade koldioxidutsläpp ska kompenseras under denna tid. I praktiken innebär detta en lång rad av insatser, t.ex. så får alla radhus solpaneler på taken och byggs av klimatanpassat tegel och trä. Vi kommer även att arbeta med materiallösningar med lägre klimatavtryck och minimalt med spill. Miljösmarta tillval kommer att erbjudas, t.ex. laddstolpar för elbil.

Under byggtiden använder vi gröna maskiner, grön el och säkerställer 100% fossilfria transporter inom arbetsområdet och för materialtransporter. Vårt mål framåt är att halvera vår klimatpåverkan till 2025 och att år 2030 ha netto noll CO2-utsläpp. Här kan du läsa mer om LFM30.

Nya hem för en sundare morgondag
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Gyllins Park kommer att certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Gyllins Park - historia
På denna vackra plats låg fram till 1976 en av Europas största handelsträdgårdar som drevs av familjen Gyllin. Här blomstrade affärerna och periodvis fanns det över 300 anställda som levererade rosor, pioner, tulpaner, nejlikor och grönsaker.

Välkommen med din intresseanmälan!

GP-projektbild-2.png

GP-projektbild-1.png

 

 

Det ska vara lätt att leva hållbart

I din bostad och förening:

  • Energieffektiva vitvaror
  • Miljömärkt el
  • ECO-betong
  • Trästomme
  • Klimatneutralt enligt Lokal Färdplan Malmö 2030 (LFM30), egna definition
  • Solpaneler
Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte