Husie, Malmö38 - TULLSTORPSVÄGEN

Till salu
Tillträde:2025Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:Rad-/Kedje-/ParhusRum:4Boarea:120 kvmTomt:215 kvmPris:4 695 000 krAvgift:5 800 kr

Hem byggda för familjen - hus i 1, 5 plan

• Hög standard • Låga driftskostnader • Egen trädgård . Ett radhus planerat efter familjens behov! Sociala ytor på bottenplan och den privata avdelningen med sovrum på ovanvåningen. Du välkomnas i en entré med gott om förvaring bakom skjutdörrar. I markplan finns stora fönsterpartier som ger fint ljusinsläpp och utgång till trädgården. Ovanvåningen blir familjens privata avdelning med tre till fyra sovrum, klädförvaring och badrum.

Sociala ytor att trivas på

På bottenvåningen finns husets sociala ytor, ett sammanhängande vardagsrum och kök som skapar hem med en luftig känsla. Köket har en separat matplats och en trevlig barbänk som både avgränsar och öppnar upp mot vardagsrummet. Breda fönsterpartier ger fint ljusinsläpp och altandörren till uteplatsen gör det lätt att öppna upp och kombinera trädgårdshänget, allt från vårens första korvgrillning till sensommarens kräftskiva.

Privata på ovanvåningen

Ovanvåningen blir familjens privata avdelning med tre till fyra sovrum, klädförvaring och badrum. Här ligger ett av husets två badrum, på ovanvåningen finns möjlighet att välja badkar. Badrummen är givetvis helkaklade.

Hus med förvaring

Förvaring finns inplanerat där det behövs. Skjutdörrsgarderober i entrén för ytterkläder. Städskåp och diverse förvaring under trappan. Stora sovrummet har skjutdörrsgarderob för föräldrarnas kläder. På ovanvåningen finns även en klädkammare. Och i den separata tvättstugan finns möjlighet att skapa sina egna finurliga förvaringsmöjligheter. Varje hus har dessutom ett eget förråd (ca 6 kvm) på tomten. På framsidan av huset finns även parkering för två bilar.

Interiören i din nya bostad andas tidlös skandinavisk stil med en ljus och neutral bas. Materialen är av hög kvalité och är väl genomtänkta redan från start – vackra mattlackerade golv, fönsterbänkar i kalksten och vita väggar.

Det ska vara lätt att leva hållbart

I din bostad och förening:

  • Energieffektiva vitvaror
  • Miljömärkt el
  • ECO-betong
  • Trästomme
  • Klimatneutralt enligt Lokal Färdplan Malmö 2030 (LFM30), egna definition
  • Solpaneler
Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte