Varje hus har plats för två bilar och ett cykelställ placeras mot husväggen. Varje hus får även solpaneler.

Husie, Malmö42 - TULLSTORPSVÄGEN

Till salu
Tillträde:Planerat hösten 2025Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:Rad-/Kedje-/ParhusVåning:1 / 1Rum:4Boarea:120 kvmTomt:215 kvmUteplats:JaPris:4 695 000 krAvgift:5 859 kr

Nästa visning:

Välkommen att träffa oss på vårt kontor på Bulltofta, ni får mer information om husen och projekten och har möjlighet att få svar på Era frågor.

Läs mer

Grönt drömläge - radhusidyll i två plan

Beläget mitt i lantlig grönska mellan åkermark och Malmös stadskärna. Här kan du flytta in lagom till skolstarten 2025.

Husets entré vetter mot den lugna kvartersgatan Odlingsgatan och med trädgård i soligt söderläge. Från entrén flödar ljuset in från trädgården belägen i soligt söderläge. Kök och vardagsrum är bottenvåningens centrum och köksutformningen varierar i två alternativ, kök i vinkel eller ett parallellt kök. Föredrar du vinkelkök kikar du på hus nummer 31, 33, 34, 36, 38, 40, 42 och 44. Det andra alternativet finns i hus 30, 32, 35, 37, 39, 41 och 43.

Oavsett köksutformning finns plats för en separat matplats i anslutning till köket och ett vardagsrum där du kan duka upp för gäster och större middagar eller kalas. Vardagsrummet flödar i ljus och härifrån öppnar du upp till husets trädgård.

Badrum och tvättstuga finns på bottenvåningen i anslutning till entrén och klädförvaring bakom skjutdörrsgarderob gömmer ytterkläderna.

Ovanvåningen rymmer 3 sovrum, mer förvaring och ett badrum med plats för badkar. Ljusinsläpp genom takfönster ger en charm och karaktär till ovanvåningen.

Trädgården färdigställs med uteplats, avskiljande spaljé mot grannen, gräsmatta och häck mellan tomterna. På tomten har du förråd för trädgårdsprylar och cyklarna kan du ställa antingen på uppfarten eller i kvarterets gemensamma cykelställ.

vå plan - bekvämt avstånd till stadens puls

Det ska vara lätt att leva hållbart

I din bostad och förening:

  • Energieffektiva vitvaror
  • Miljömärkt el
  • ECO-betong
  • Trästomme
  • Klimatneutralt enligt Lokal Färdplan Malmö 2030 (LFM30), egna definition
  • Solpaneler
Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte