Husie, Malmö8 - TULLSTORPSVÄGEN

Till salu
Tillträde:2025Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:Rad-/Kedje-/ParhusRum:4Boarea:120 kvm:366 kvmPris:4 695 000 krAvgift:5 800 kr

Nästa visning:

Välkommen till vår visningsbod på platsen för kvarteret Gyllins Park. Här får ni information om bostäderna och kan klämma och känna på de olika inredningsvalen.

Läs mer

Hem byggda för familjen - hus i 1,5 plan

Detta familjevänliga hus är på 1,5 plan med härliga och rymliga sociala ytor på bottenvåningen med utgång till husets egna lilla trädgård. Ovanvåningen blir husets privata del med plats för 3 sovrum, klädkammare och badrum. I mysiga Husie planerar vi för ett helt nytt bostadskvarter, Gyllins Park. Ett kvarter med hållbarhet i fokus och som ger dig ett trygghetspaket med räntegaranti de första två åren.

Sociala ytor att trivas på

I bägge husen välkomnas du till en rymlig entré med förvaring bakom skjutdörrsgarderober.

På bottenvåningen finns husets sociala ytor, ett sammanhängande vardagsrum och kök som skapar hem med en luftig känsla.

Köket har en separat matplats och en trevlig barbänk som både avgränsar och öppnar upp mot vardagsrummet. Breda fönsterpartier ger fint ljusinsläpp och altandörren till uteplatsen gör det lätt att öppna upp och kombinera trädgårdshänget, allt från vårens första korvgrillning till sensommarens kräftskiva.

Privata på ovanvåningen

Ovanvåningen blir familjens privata avdelning med tre till fyra sovrum, klädförvaring och badrum. Här ligger ett av husets två badrum, på ovanvåningen finns möjlighet att välja badkar. Badrummen är givetvis helkaklade.

Hus med förvaring

Förvaring finns inplanerat där det behövs. Skjutdörrsgarderober i entrén för ytterkläder. Städskåp och diverse förvaring under trappan. Stora sovrummet har skjutdörrsgarderob för föräldrarnas kläder. På ovanvåningen finns även en klädkammare. Och i den separata tvättstugan finns möjlighet att skapa sina egna finurliga förvaringsmöjligheter. Varje hus har dessutom ett eget förråd (ca 6 kvm) på tomten. På framsidan av huset finns även parkering för två bilar.

Interiören i din nya bostad andas tidlös skandinavisk stil med en ljus och neutral bas. Materialen är av hög kvalité och är väl genomtänkta redan från start – vackra mattlackerade golv, fönsterbänkar i kalksten och vita väggar.

Det ska vara lätt att leva hållbart

I din bostad och förening:

  • Energieffektiva vitvaror
  • Miljömärkt el
  • ECO-betong
  • Trästomme
  • Klimatneutralt i linje med Lokal Färdplan Malmö 2030 (LFM30)
  • Solpaneler
Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte