Köksleverantör är Vedum - här ser ni standardköket

Oceanhamnen, HelsingborgA1103 - Kanalgränd 3

Till salu
Tillträde:Preliminärt från kvartal 4, 2024Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:2 / 6Rum:4Boarea:103 kvmHiss:JaPris:7 295 000 krAvgift:6 295 krIngår i avgiften:Värme, Varmvatten

Balkong mot vattnet!

Här erbjuds härliga sällskapsytor med fin utsikt. Två balkonger - en mot vattnet och en mot föreningens mysiga gård! Läget kan knappast bli bättre! Vi välkomnas in en hall med förvaring och ett badrum. De tre sovrummen är samlade för sig varav ett master bedroom med eget duschrum. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med en fin vinkel för matbord och en härlig vy mot vattnet. En köksö pryder i mitten och det finns gott om plats för matbord och soffavdelning. Här erbjuds inte mindre än två balkonger, en mot vattnet och en mot föreningens mysiga innergård! I köket ingår bänkskiva och stänkskydd i kompositsten samt vägghängd fläkt utöver standardsortimentet.

Läget kan knappast bli bättre! Vi välkomnas in en hall med förvaring och ett badrum. De tre sovrummen är samlade för sig varav ett master bedroom med eget duschrum. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med en fin vinkel för matbord och en härlig vy mot vattnet. En köksö pryder i mitten och det finns gott om plats för matbord och soffavdelning. Här erbjuds inte mindre än två balkonger, en mot vattnet och en mot föreningens mysiga innergård! I köket ingår bänkskiva och stänkskydd i kompositsten samt vägghängd fläkt utöver standardsortimentet.

 

Pga ändringar i schakt under detaljprojekteringen så kommer lägenheten bli 1 kvm större än vad som anges i kostnadskalkylen och försäljningsmaterialet, dvs 104 kvm. Detta kommer att justeras längre fram i ekonomisk plan, både när det gäller yta samt avgift. Kontakta Sälj- & Kundansvarig för mer info.

 

A1103_350px.jpg

Det ska vara lätt att leva hållbart

I din bostad:

  • Energieffektiva vitvaror
  • Fönster som släpper in mycket dagsljus ger lägre energiförbrukning
  • Matavfallskvarn i alla lägenheter. Restprodukten biogödsel kan användas som växtnäring på åkermark.
  • Giftfria golv utan farliga kemikalier

I din förening:

  • Du blir mer eller mindre en miljöhjälte bara genom att flytta in i Oceanhamnen. Din bostad har ett sorterande avloppssystem som gör att det blir enkelt för dig att göra rätt med ditt avfall; ett vakuumrör för toaletter, ett rör för bad, disk och tvätt och ett rör för matavfall. 
  • Fördelarna med källsortering i tre olika avloppsrör är många t. ex. minskad vattenförbrukning för de boende och minskade utsläpp av växthusgaser. Dessutom är det bekvämt, enkelt och smidigt.
  • Sedumtak
  • Miljömärkt el
  • ECO-betong
  • Solpaneler
Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte