Om objektet

Lev livet grönare i Tors gränd, Hyllie

Få platser erbjuder så mycket som Hyllie! Och vad vore denna plats utan alla människor! Folk i rörelse som ska till Emporia, evenemang på Arenan, turister som bor på hotellet, besökare på mässan och resande med tåg och buss. Här är liv och rörelse redan från början trots att stadsdelen successivt växer fram.

Peab uppför ett helt kvarter som ramar in en grönskande innergård med plats för lek och umgänge. Två av huskropparna rymmer bostadsrättslägenheter och först ut är Brf Hyllie Parkhus.

Lägenheterna varierar från 2-4 RoK. Balkonger eller uteplats är en självklarhet. Som boende delar du även en gemensam takterrass med dina grannar, en plats att njuta av utsikten över takåsarna.
Lägenheterna blir ljusa och hemtrevliga och majoriteten är genomgående. De flesta balkongerna är vända mot väster och den härliga eftermiddags- och kvällssolen.
I föreningen finns ett föreningsrum att nyttja. Förråden ligger placerade antingen i bostaden eller på översta plan, detta framgår av varje lägenhetsblad.
Material och inredning är valt med omsorg. Vitt och fräscht i en stil som passar de flesta!

I Tors gränd, Hyllie lever du livet lite grönare. Vi har gjort hållbara val som gynnar både miljö och ekonomi. Bland annat får föreningen solceller på taket, föreningen är ansluten till bilpool och alla köpare får en elcykel att förfoga över.

Vi samarbetar med Fastighetsbyrån. Välkommen att kontakta våra mäklare med dina frågor och funderingar!

Hittar du inte din drömlägenhet? Anmäl ditt intresse för den sista etappen i Kv Tor, Esplanadhuset, som ligger publicerad på vår hemsida. Kontakta ansvarig mäklare Johanna Flodell för mer information!

Alla bilder

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.