Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Mellan stad och öppna landskap.

Kävlinge, AlmelundKv Grönskan i Almelund

Kommande
Upplåtelseform:ÄganderättByggnadstyp:VillorBoarea:105-119 kvm

Friliggande enplansvillor mitt i gröna Alemlund

Här bor du bekvämt med allt på ett plan. Mitt i grönskan i ett barnvänligt bostadskvarter nära Kävlinge stad. Säljpremiär planeras till våren 2021.

Husen
I Kv Grönskan erbjuder vi villor i äganderättsform. Här kan du välja mellan två olika husmodeller, båda i ett plan. Den klassiska L-formade på ca 119 kvm och en modernare husmodell med spännande sadeltak på ca 105 kvm. Då vi är i ett tidigt skede kan vi inte visa några planlösningar. Men anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad när vi har nytt material på gång.

Högklassig inredning
I Kv Grönskan erbjuder vi en stor bredd av inredningsval av hög kvalitet. Stilrena kök, helkaklade badrum och massiva trägolv för att nämna några saker. Du får med andra ord ett bekvämt boende med hög livskvalitet och kvalitativ inredning.

Platsen
Mellan det öppna skånska landskapet i sydväst och villabebyggelsen Åkershäll i öster planerar vi för ett helt nytt bostadskvarter, Almelund. En blandning av moderna och traditionella enplans- och tvåplanshus som samsas med grönskande gångar, bersåer, gång- och cykelstråk. Infarten till Almelund kommer att anläggas längs Högsvägen, med ett grönt parkområde som välkomnande entré. I grannområdet Åkershäll öppnas det också upp för bil-, cykel- och gångvägar.

Närheten till naturen, kommunikationer och Kävlinge stad med all service du kan tänkas behöva i vardagen kommer göra Almelund till en attraktiv plats att bo på.

Få förtur - Anmäl ditt intresse idag!
Är du intresserad av vårt kommande projekt Kv Grönskan i Almelund? Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan.

Vi håller dig också uppdaterad med information om våra nya hem och bjuder in till säljpremiär som planeras till våren 2021. Välkommen med din intresseanmälan!

Med reservation för ändringar. Våra inspirationsbilder och illustrationer är framtagna i ett tidigt skede och kan komma att skilja sig från verkligheten.

Kontaktpersoner
Robert Rottgardt Arnberg

Robert Rottgardt ArnbergFastighetsbyrån076-645 21 99Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?