Om projektet

Cityliv med saltstänk

Peab planerar för nya drömhem med stor variation i Dockan.

I Kv Hallenborg kan du leva ett cityliv med saltstänk, med gångavstånd till city och havet utanför entrén. Du kommer också att hitta lägenheter i olika storlekar med en bred variation av planlösningar.

Men vi erbjuder mer än så. Vi har i samarbete med Olsson & Gerthel tagit fram ett unikt koncept med tre olika inredningsstilar skapade för att förhöja din livsstil. För vi vet att även om du har koll på vem du är kan det ibland vara svårt att matcha inredningen utan att skapa en brokig mix i hemmet. Så vi har gjort det lite enklare.

När du väljer en bostad med oss får du en egen kontaktperson som hjälper dig genom de olika momenten i köpprocessen. Dessutom bjuder vi på ett personligt möte med inredaren bakom stilarna i Kv Hallenborg som ger dig professionella tips och råd innan du ska göra dina val.
Och när du valt den stil som passar dig bäst finns ytterligare inredningsval som låter dig ge hemmet den unika touchen. Ett enklare sätt att köpa bostad helt enkelt.

Läget

Dockan har under de senaste åren omvandlats från ett gammalt industriområde med anor till en attraktiv boplats. Även näringslivet har blommat upp i området och klassrestauranger som Årstiderna by the sea, P2 och Doc Italiano serverar mat som passar de finaste av gommar. På eventhuset Glasklart händer det alltid något, antingen det är bröllop, galakvällar eller shower. Nästa tillskott i Dockan blir 123 attraktiva lägenheter i Kv Hallenborg. Här bor du modernt på klassisk mark nära vattnet i Malmö citymarina och grönskan i den nya park som kommer att anläggas på andra sidan kvarteret. Från Hallenborgsgata har du dessutom citylivet på behagligt avstånd oavsett om du tar cykeln, bussen eller väljer att ta dig till fots. I Kv Hallenborg bor du tryggt mellan det bästa av två världar. Välj riktning och upptäck ett cityliv med saltstänk.

Alla bilder

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.