Villa i två plan

Havsbaden, Ängelholm12 - Linfärjevägen 9

Såld
Tillträde:Prel. 2019Upplåtelseform:ÄganderättByggnadstyp:VillaRum:5Boyta:144 kvmTomtyta:550 kvm

Ett hus framtaget för att fylla barnfamiljens behov!

Rymlig villa i 2 plan med bra, genomtänkt standard samt förråd och carport.

Bottenvåningen rymmer sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Hallen är belagd med grå granitkeramik på golvet. I köket finns en separat matplats som passar utmärkt när familjen är samlad. Vardagsrummet är tillräckligt stort för att rymma ett extra matbord för större sällskap vid middagsbjudningar och kalas. Rummet är utbyggt i vinkel med stora fönsterpartier som ger en trevlig atmosfär. Köket är vitt från HTH med vitt kakel och laminatbänkskiva i ljus betong. Maskinparken från Siemens är rostfri.

Trappan som tar oss upp till ovanvåningen är vitmålad med plansteg, handledare och överliggare i ek.

På ovanvåningen finns den privata avdelningen. Här finns möjlighet till 3 sovrum och ett litet allrum/TV-rum eller 4 separata sovrum för den lite större familjen. Båda våningsplanen rymmer helkaklade badrum med vita kaklade väggar och grå granitkeramik på golvet samt infällda spotlights i taket.

Förvaring kan en barnfamilj aldrig få nog av men vi tycker att vi ger dig stora möjligheter att få plats. Du har garderob i hallen och här finns dessutom extra utrymme för dig att skapa en lösning som passar dina behov. Under trappan finns förrådsutrymme och på ovanvåningen har du klädkammare och två skjutdörrsgarderober.

Kvalitetsgolv från Kährs i ekparkett med socklar i ekfanér. Praktisk tvättstuga med grå granitkeramik på golvet, tvättmaskin och värmepumpstumlare från Siemens med vit bänkskiva och vita överskåp från HTH.