Om objektet

Ett hus framtaget för att fylla barnfamiljens behov!

Bottenvåningen rymmer sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. I köket finns en separat matplats som passar utmärkt när familjen är samlad. Vardagsrummet är tillräckligt stort för att rymma ett extra matbord för större sällskap vid middagsbjudningar och kalas. Rummet är utbyggt i vinkel med stora fönsterpartier som ger en trevlig atmosfär.

På ovanvåningen finns den privata avdelningen. Här finns möjlighet till 3 sovrum och ett litet allrum/TV-rum eller 4 separata sovrum för den lite större familjen. Båda våningsplanen rymmer helkaklade badrum.

Förvaring kan en barnfamilj aldrig få nog av men vi tycker att vi ger dig stora möjligheter att få plats. Du har garderob i hallen och här finns dessutom extra utrymme för dig att skapa en lösning som passar dina behov. Under trappan finns förrådsutrymme och på ovanvåningen har du klädkammare och två skjutdörrsgarderober.

Visningar

Nästa visning: 24 mars

Adress
Få möjlighet att se området och visning av de 5 tvåplanshus vi har kvar. Även möjlighet att kika in i ett! Välkomna till Linfärjevägen 7-17 i Ängelholm.
Kommentar
Välkommen på husvisning!
När
11:00-12:00
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson

Alla bilder

Kontakt

Olof Ragnevad, Svenska Mäklarhuset

Fastighetsmäklare

Telefon: 0709-505177

Anna Lundström, Svenska Mäklarhuset

Fastighetsmäklare

Telefon: 0709-509177

Dokument & länkar

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.