Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Ängelholm, HavsbadenKv Strandbrynet

Försäljning pågår
Tillträde:Etapp 1 start dec 2020Bostäder:42Upplåtelseform:ÄganderättByggnadstyp:Rad-/Kedje-/Parhus, VillorBoarea:97-146 kvmPris:4 195 000-5 195 000 kr

Sista kvarteret i attraktiva Havsbaden

Försäljning pågår! Missa inte chansen att bo i Havsbaden. Välkommen till vårt visningshus och boka ditt drömhem!

Ett drömboende nära hav, stad och natur.
Kvarteret Strandbrynet blir vårt sista kvarter i området Parallelltrapetsen i Havsbaden. Här bor du i ett unikt bostadsområde i Ängelholm.

Här i skogspartiet mellan den gemytliga småstaden och i direkt anslutning till det attraktiva Havsbadsområdet planerar vi nu för våra sista bostäder, en blandning av husmodeller i enplan och tvåplan, alla med egen carport och förråd på tomten. Ett bekvämt boende med hög livskvalitet. Barnvänligt, havsnära men ändå med lagom avstånd till Ängelholm centrum.

Kika in i kvarteret
Totalt består Kv Strandbrynet av 42 villor i tre olika hustyper. Du kan redan nu kika in i kvarteret för att få en uppfattning om de olika hustypernas placering, detta dokument benämns som situationsplan och du hittar denna under Dokument & länkar.

Hustyperna
I Kv Strandbrynet erbjuder vi tre olika hustyper. Två stycken i ett plan; Villa Rosenkrans på 97 kvm (SLUTSÅLT) och Villa Nyhamn på 119 kvm (SLUTSÅLT).
Den tredje hustypen är på två plan och finns i två varianter;
Villa Vänern på 136 kvm samt en lite djupare modell Villa Strandbaden på 146 kvm. Denna hustyp finns redan i området som vi också använder som visningshus. Om ni är nyfikna kan ni läsa mer om Villa Strandbaden här.

Nyheter

Sista kvarteret i Havsbaden släpps till försäljning

Den 27 november släpper Peab Bostad sina sista bostäder i Havsbaden till försäljning – Kv Strandbrynet. De 18 villorna som byggs i den första etappen har beräknad inflyttning i slutet av nästa år....

Kontaktpersoner
Linda Glimmenvall

Linda GlimmenvallHusmanHagberg0768-668 008Kontakta mig via e-post

Eva Holmberg

Eva HolmbergHusmanHagberg0768-668077Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?