Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Havsbaden, Ängelholm28 - Södra Kvickvägen 22

Till salu
Upplåtelseform:ÄganderättByggnadstyp:VillaRum:5Boarea:136 kvmTomtyta:327 kvmBilplats:1Bilplats:Carport med plats för 1 bil.Uppvärmning:VärmepumpPris:4 795 000 kr

Ett hus framtaget för att fylla barnfamiljens behov!

Rymlig villa i 2 plan med bra och genomtänkt standard samt förråd och carport

Ett drömboende nära hav, stad och natur.
Kvarteret Strandbrynet blir vårt sista kvarter i området Parallelltrapetsen i Havsbaden. Här bor du i ett unikt bostadsområde i Ängelholm.

Här i skogspartiet mellan den gemytliga småstaden och i direkt anslutning till det attraktiva Havsbadsområdet planerar vi nu för våra sista bostäder, en blandning av husmodeller i enplan och tvåplan, alla med egen carport och förråd på tomten. Ett bekvämt boende med hög livskvalitet. Barnvänligt, havsnära men ändå med lagom avstånd till Ängelholm centrum.

Kika in i kvarteret
Totalt består Kv Strandbrynet av 42 villor i tre olika hustyper. Du kan redan nu kika in i kvarteret för att få en uppfattning om de olika hustypernas placering, detta dokument benämns som situationsplan och du hittar denna under Dokument & länkar.

Hustyperna
I Kv Strandbrynet erbjuder vi tre olika hustyper. Två stycken i ett plan; Villa Rosenkrans på 97 kvm (SLUTSÅLT) och Villa Nyhamn på 119 kvm (SLUTSÅLT).
Den tredje hustypen är på två plan och finns i två varianter;
Villa Vänern på 136 kvm samt en lite djupare modell Villa Strandbaden på 146 kvm. Denna hustyp finns redan i området som vi också använder som visningshus. Om ni är nyfikna kan ni läsa mer om Villa Strandbaden här.