Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
2-planshus Villa Vänern och Villa Strandbaden

Havsbaden, Ängelholm03 - Annavägen 5

Såld
Upplåtelseform:ÄganderättByggnadstyp:ÄgarlägenhetRum:5Boarea:136 kvmTomtyta:325 kvmBilplats:1Bilplats:Carport med plats för 1 bil.Uppvärmning:Värmepump

Nästa visning:

Läs mer

Ett hus framtaget för att fylla barnfamiljens behov!

Rymlig villa i 2 plan med bra och genomtänkt standard samt förråd och carport

I början på nästa år startar inflyttningen i vårt sista område i populära Havsbaden, Kv Strandbrynet. Här bor du i ett färdigställt område precis mellan hav och stad, med en fantastisk skog runt husknuten. Du får ett bekvämt boende med hög livskvalitet och kvalitativ inredning. Barnvänligt, havsnära men ändå med lagom avstånd till Ängelholm centrum.


Kika in i vårt visningshus!
Våra tvåplanshus
Våra tvåplanshus finns i två storlekar 136 kvm (Villa Vänern) och 146 kvm (Villa Strandbaden), den större modellen är något djupare. Husen är perfekt för barnfamiljen med sociala ytor på entréplan och sovrum avskilt på övre plan.

Bottenvåningen rymmer kök och vardagsrum i ljus öppen planlösning. I köket finns en separat matplats och vardagsrummet erbjuder rum för både ett matsalsbord och soffgrupp. Här finns gott om plats för såväl lugna hemmakvällar som livliga middagsbjudningar. Du har också ett badrum med dusch samt ett seperat tvättrum.

På ovanvåningen finns tre sovrum och ett litet allrum som kan bli ytterligare ett sovrum för den lite större familjen. Gott om förvaringsmöjligheter i förrådsutrymme under trappan samt klädkammare och två skjutdörrsgarderober på plan två. Du har även här ett badrum med dusch.

Kika in i kvarteret
Totalt består Kv Strandbrynet av 42 villor i tre olika hustyper. Du kan redan nu kika in i kvarteret för att få en uppfattning om de olika hustypernas placering, detta dokument benämns som situationsplan och du hittar denna under Dokument & länkar till höger. Eller klicka här.


Kontakta mäklarna för att boka in en privat visning i vårt visningshus!