Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Havsbaden, Ängelholm04 - Annavägen 7

Såld
Upplåtelseform:ÄganderättByggnadstyp:VillaRum:4Boyta:97 kvmTomtyta:437 kvmBilplats:1Bilplats:Carport med plats för 1 bil.Uppvärmning:Värmepump

Bo bekvämt med allt på ett plan

Öppen planlösning med hög takresning mellan kök och vardagsrum, tre sovrum, badrum och gäst-WC.

Ett drömboende nära hav, natur och stad
Kvarteret Strandbrynet blir vårt sista kvarter i området Parallelltrapetsen i Havsbaden. Här bor du i ett unikt bostadsområde i Ängelholm.

Här i skogspartiet mellan den gemytliga småstaden och i direkt anslutning till det attraktiva Havsbadsområdet planerar vi nu för våra sista bostäder, en blandning av husmodeller i enplan och tvåplan, alla med egen carport och förråd på tomten. Ett bekvämt boende med hög livskvalitet. Barnvänligt, havsnära men ändå med lagom avstånd till Ängelholm centrum. Totalt rymmer Kv Strandbrynet 42 st villor och vi har nu släppt etapp 1 bestående av 18st villor.

Kika in i kvarteret
Totalt består Kv Strandbrynet av 42 villor i tre olika hustyper. Du kan redan nu kika in i kvarteret för att få en uppfattning om de olika hustypernas placering, detta dokument benämns som situationsplan och du hittar denna under Dokument & länkar.

Hustyperna
I Kv Strandbrynet erbjuder vi tre olika hustyper. Två stycken i ett plan;
Villa Rosenkrans på 97 kvm och Villa Nyhamn på 119 kvm.
Den tredje hustypen är på två plan och finns i två varianter;
Villa Vänern på 136 kvm samt en lite djupare modell Villa Strandbaden på 146 kvm. Denna hustyp finns redan i området. Om ni är nyfikna kan ni läsa mer om Villa Strandbaden här.