Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Havsbaden, Ängelholm05 - Annavägen 9

Såld
Upplåtelseform:ÄganderättByggnadstyp:ÄgarlägenhetRum:4Boarea:97 kvmTomtyta:463 kvmBilplats:1Bilplats:Carport med plats för 1 bil.Uppvärmning:Värmepump

Bo bekvämt med allt på ett plan

Öppen planlösning med hög takresning mellan kök och vardagsrum, tre sovrum, badrum och gäst-WC.

I början på nästa år startar inflyttningen i vårt sista område i populära Havsbaden, Kv Strandbrynet. Här bor du i ett färdigställt område precis mellan hav och stad , med en fantastisk skog runt husknuten. Du får ett bekvämt boende med hög livskvalitet och kvalitativ inredning. Barnvänligt, havsnära men ändå med lagom avstånd till Ängelholm centrum.

Hustyperna
I Kv Strandbrynet erbjuder vi tre olika hustyper; två i ett plan (SLUTSÅLDA)
och en tredje hustyp på två plan som finns i två modeller;
Villa Vänern på 136 kvm samt en lite djupare modell Villa Strandbaden på 146 kvm. Denna hustyp finns redan i området som vi också använder som visningshus. Om ni är nyfikna kan ni läsa mer om Villa Strandbaden här.

Våra tvåplanshus
Våra tvåplanshus är perfekt för barnfamiljen med sociala ytor på entréplan och sovrum avskilt på övre plan.

Bottenvåningen rymmer kök och vardagsrum i ljus öppen planlösning. I köket finns en separat matplats och vardagsrummet erbjuder rum för både ett matsalsbord och soffgrupp. Här finns gott om plats för såväl lugna hemmakvällar som livliga middagsbjudningar. Du har också ett badrum med dusch samt ett seperat tvättrum.

På ovanvåningen finns tre sovrum och ett litet allrum som kan bli ytterligare ett sovrum för den lite större familjen. Gott om förvaringsmöjligheter i förrådsutrymme under trappan samt klädkammare och två skjutdörrsgarderober på plan två. Du har även här ett badrum med dusch.

Kika in i kvarteret
Totalt består Kv Strandbrynet av 42 villor i tre olika hustyper. Du kan redan nu kika in i kvarteret för att få en uppfattning om de olika hustypernas placering, detta dokument benämns som situationsplan och du hittar denna under Dokument & länkar till höger. Eller klicka här.


Kontakta mäklarna för att boka in en privat visning i vårt visningshus!

Kontaktpersoner
Linda Glimmenvall

Linda GlimmenvallHusmanHagberg0768-668 008Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?