Villa Vänern och Villa Strandbaden - tvåplanshus

Havsbaden, Ängelholm39 - Södra Kvickvägen 10

Såld
Upplåtelseform:ÄganderättByggnadstyp:Rad-/Kedje-/ParhusRum:5Boarea:146 kvmTomtyta:421 kvmBilplats:1Bilplats:Carport med plats för 1 bil.Uppvärmning:Värmepump

Ett hus framtaget för att fylla barnfamiljens behov!

Rymlig villa i två plan med bra och genomtänkt standard samt förråd och carport. Ett hus framtaget för att fylla barnfamiljens behov!

Villa Vänern - 136 kvm fördelat på två plan
Husen är perfekt för barnfamiljen med sociala ytor på entréplan och sovrum och allrum avskilt på övre plan.

Bottenvåningen rymmer kök och vardagsrum i ljus öppen planlösning. I köket finns en separat matplats och vardagsrummet erbjuder rum för både ett matsalsbord och soffgrupp. Här finns gott om plats för såväl lugna hemmakvällar som livliga middagsbjudningar. Du har också ett badrum med dusch samt ett seperat tvättrum.

På ovanvåningen finns tre sovrum och ett litet allrum som kan bli ytterligare ett sovrum för den lite större familjen. Gott om förvaringsmöjligheter i förrådsutrymme under trappan samt klädkammare och två skjutdörrsgarderober på plan två. Du har även här ett badrum med dusch.

Kika in i vårt visningshus!
Såhär planeras kvarteret
Totalt består Kv Strandbrynet av 42 villor i tre olika hustyper. Du kan redan nu kika in i kvarteret för att få en uppfattning om de olika hustypernas placering, detta dokument benämns som situationsplan och du hittar denna under fliken Försäljningsmaterial. Eller klicka här.