Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Ängelholm, HavsbadenKv Strandskogen

Försäljning pågår
Tillträde:Säljpremiär våren 2019Bostäder:12Upplåtelseform:ÄganderättByggnadstyp:VillorRum:3-4Boyta:119-119 kvmPris:4 700 000-4 900 000 kr

Nya 1-planshus i attraktiva Havsbaden

Nu släpper vi 12 st nya 1-plansvillor i Havsbaden. Här bor du i ett mysigt kvarter nära hav, natur och stad. Välkommen med din intresseanmälan!

Ett drömboende nära hav, natur och stad
Kvarteret Strandskogen blir en förlängning av vårt kvarter Strandbaden. Beläget i Parallelltrapetsen i Havsbaden bor du i ett unikt bostadsområde i Ängelholm.

Här i skogspartiet mellan den gemytliga småstaden och i direkt anslutning till det attraktiva Havsbadsområdet planerar vi nu för ytterligare 12 st villor, alla i ett plan. Ett bekvämt boende med hög livskvalitet. Barnvänligt, havsnära men ändå med lagom avstånd till Ängelholm centrum.

Attraktiv husmodell och planlösning
Kvarteret består av 12 st friliggande vinkelhus med öppna ytor och fördelen med att ha allt på ett och samma plan. Här finns plats för två eller tre sovrum, två badrum varav ett placerat i master bedroom som även har en egen klädkammare. Huset erbjuder även en välplanerad tvättstuga med egen groventré och ingång från carport.

Rymligt vardagsrum i vinkel med stora härliga fönsterpartier i söder- eller västerläge. Man har genomgående en generös takhöjd om 2,6 m.

Trädgården
Tomtstorlekarna varierar mellan 650-1100 kvm. Från vardagsrummet har man två utgångar till en skyddad uteplats, alla belägna i soligt söder- eller västerläge. Varje hus har en egen carport och ett utvändigt förråd.

Ta chansen och var med från början!
Lämna in en intresseanmälan redan idag. Din köplats baseras på det datum då din anmälan registrerades. Villorna fördelas enligt turordning till den som varit intresseanmäld längst på projektet. Köpanmälan finns att fylla i digitalt, ladda ner den för att fylla i den och maila in till våra mäklare för att vara med i första fördelningen!

Kontaktpersoner
Anna Lundström

Anna LundströmSvenska Mäklarhuset0709-509177Kontakta mig via e-post

Olof Ragnevad

Olof RagnevadSvenska Mäklarhuset0709-505177Kontakta mig via e-post