Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Malmö, VarvsstadenKv Varvskajen

Försäljning pågår
Tillträde:Kvartal 4, 2021Bostäder:128Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-7Boarea:26-147 kvmPris:1 000 000-9 900 000 kr

Nästa visning:

Öppet hus i bobutiken!

Läs mer

Malmös häftigaste cityläge med industriella hem vid kajens kant!

Där dåtid möter framtid skrivs nu en helt ny historia. Välkommen till Kv Varvskajen.

Bli först med att flytta in på historisk industrimark i Varvsstaden!
I anrika Varvsstaden skapar vi nu Kv Varvskajen. Modernitet och bekvämlighet möter stilsäker industrikänsla där tegel varvas med metall precis som på "Kockumstiden" och med detaljer från förr, inget lämnas åt slumpen. Det gäller även läget; här bor du vid vattnet - mitt i stan.

Vad sägs om etagelägenheter med upp till 3,5 meters takhöjd eller kajkantade lägenheter i huset med 11 våningar som spejar mot både land och hav. Eller kanske någon av de ytsmarta citystudios faller dig i smaken?
Allt med tydliga inredningslinjer speciellt framtagna för området, projektet och de unika cityhemmen. Bland Kv Varvskajens 128 lägenheter blir allt möjligt och här bor du mitt i navet mellan pulserande stadsliv, Västra Hamnens atmosfär och flanörstråk samt nästgårds med Dockan som växt fram som en de mest populära bostadsområdena på Malmökartan.

Men det är inte bara arkitekturen och läget och som är smakfullt. På andra sidan kanalen ligger Malmö Saluhall - paradiset för matälskare. Med anor från 1800-talet kombinerat med modern arkitektur är saluhallen en naturlig förlängning av Varvsstaden.
Där dåtid möter nutid formas framtiden.

Välkommen till Kv Varvskajen, här skrivs en helt ny historia

Gammalt blandas med modern arkitektur
Att platsen bär på en historia, har inte kunnat undgå någon. En gång i tiden bedrevs här ett omfattande varv (Kockums Mekaniska Verkstad) för fartyg- och järnvägstillverkning, där många Malmöbor arbetade.
I Kv Varvskajen knyter vi an till denna moderna industrihistoria genom arkitektur och materialval som får oss att minnas. Tänk betong, tegel, högt i tak, industriell stil - Välkommen till Kv Varvskajen!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.