Om projektet

Stora bostadsdrömmar på Lilla Varvsgatan

På Lilla Varvsgatan i Dockan väntar ett projekt utöver det vanliga, med välplanerade hem i varierande storlekar.

Är du på jakt efter en större bostad eller något som passar barnfamiljen? Då har vi boendet för dig! Vad sägs om en lägenhet i 2 plan med kök och vardagsrum på bottenvåningen och en privat sovavdelning på ovanvåningen? Här finns naturligtvis två helkaklade badrum, förvaring under trappan, i garderober och klädkammare. Vi kallar dem apartment houses, och här får du alla villaboendets funktioner och kvalitéer och kan samtidigt fortsätta leva ett enkelt och bekvämt cityliv. Du har tillgång till den gemensamma trädgården där barnen kan leka en stund innan middagen men du slipper alla villaboendets måsten med gräsklippning, drift och underhåll. Här får du tid över att umgås med familjen och njuta av livet!

Naturligtvis finns här även gott om alternativ för dig som söker något mindre eller en fyrarummare på ett plan. Oavsett vilket hem du väljer kan vi lova dig ett optimalt boende med attraktivt läge i härlig havsnära miljö. Så centralt och nära stadspulsen fast ändå nära grönskan och Västra hamnen. Det här är en dröm för dig som vill bo modernt, bekvämt och leva gott.

Vid försäljning i Lilla Varvsgatan samarbetar vi med Fastighetsbyrån. Läs mer i broschyren som du hittar här på sidan, eller välkommen att kontakta våra mäklare med dina frågor och funderingar! De håller dessutom öppet hus i vår visningsbod som finns i korsningen Dockgatan och Lilla Varvsgatan varje söndag kl. 13.00-14.00. Givetvis går det bra att boka möte med mäklarna även andra dagar i veckan!

Du når dem här;
Therese Alm telefon 0738-51 99 42
Anna Melefors telefon 0729-68 22 02

Läget

Dockan har under de senaste åren omvandlats från ett gammalt industriområde med anor till en attraktiv boplats. Även näringslivet har blommat upp i området och klassrestauranger som Årstiderna by the sea, P2 och Doc Italiano serverar mat som passar de finaste av gommar. På eventhuset Glasklart händer det alltid något, antingen det är bröllop, galakvällar eller shower. Nästa tillskott i Dockan blir 131 attraktiva lägenheter på Lilla Varvsgatan. Här bor du modernt på klassisk mark nära vattnet i Malmö citymarina och grönskan i den nya park som kommer att anläggas på andra sidan kvarteret. Här har du dessutom citylivet på behagligt avstånd oavsett om du tar cykeln, bussen eller väljer att ta dig till fots. Åt andra hållet har du hela Västra Hamnen med sina charmiga gränder och mötesplatser. Och havet såklart. Här finns ockås en nybyggd skola, förskolor, restauranger, gym, skatepark och lekplatser. En kort cykeltur bort ligger ICA Maxi, Apotek, Systembolaget och annan service. Och även för pendlaren är det ett drömläge, cyklar du åt andra hållet når du stationen inom fem minuter. Här behöver du aldrig drömma om ett bättre läge!

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Therese Alm, Fastighetsbyrån

Mäklare

Telefon: 0738-519942

Anna Melefors, Fastighetsbyrån

Mäklare

Telefon: 0729-682202

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.