Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Dockan, MalmöA-1002 - Lägatan 11C

Såld
Tillträde:Preliminärt augusti 2020Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:BostadsrättVåning:1 / 7Rum:2Boarea:51 kvmHiss:JaAvgift:3 249 kr

Nästa visning:

Välkommen till vår visningslägenhet i grannhuset!

Läs mer

Smultronstället Brf Lilla Varvsgatan - Malmös mest smakrika innergård

Välkommen till en lummig oas på ett fantastiskt läge mitt i Dockan. En kommande park på ena sidan, havet ett stenkast bort och ändå så nära city!

På Lilla Varvsgatan i Dockan bygger vi ett projekt utöver det vanliga, med välplanerade hem i varierande storlekar kring en stor grön gemensam innergård. Trappa A har nu flyttat in och resten av inflyttningarna sker etappvis under hösten och i början på 2021. Vi har precis färdigställt en visningslägenhet. En riktigt fin 3:a på 86 kvm som du hittar på våning 4.

Vi har nu bara ett fåtal lägenheter kvar, välj mellan 3-5 RoK, varav en del i etage högst upp i huset på plan 6-7 med en fantastisk utsikt! Under upptäck projektet till höger hittar du vårt bildgalleri som vi fyllt på med nytagna bilder från vår 3:a och en av våra etagelägenheter.

Smakrik innergård!
Innergården blir också något alldeles extra. Här skapar vi en grönskande fruktträdgård som kommer bli en given mittpunkt för alla i föreningen. En plats för avkoppling under äppelträd och vinrankor, en plats för lek för familjens yngsta och en plats att umgås på med vänner och nya grannar. Läs mer om kvarterets gröna oas här och ta en virtuell gårdstur under Upptäck projektet, "Visning i 360".

Bostäderna i Brf Lilla Varvsgatan
Är du på jakt efter en större bostad eller något som passar barnfamiljen? Då har vi boendet för dig! Vad sägs om en lägenhet i 2 plan med kök och vardagsrum på bottenvåningen och en privat sovavdelning på ovanvåningen? Ta en rundtur i en av våra 2-plans lägenheter med radhuskänsla här!

Här finns naturligtvis två helkaklade badrum, förvaring under trappan, i garderober och klädkammare. Vi kallar dem apartment houses, och här får du alla villaboendets funktioner och kvalitéer och kan samtidigt fortsätta leva ett enkelt och bekvämt cityliv. Du har tillgång till den gemensamma och slutna trädgården där barnen kan leka en stund innan middagen men du slipper alla villaboendets måsten med gräsklippning, drift och underhåll. Här får du tid över att umgås med familjen och njuta av livet!

Inflyttning i etapper
Inflyttning i Brf Lilla Varvsgatan sker i etapper och bostäderna i trapphus A har precis flyttat in. Inflyttingstider för de resterande trapphusen är följande:
Trapphus B, inflyttning 20-22 oktober år 2020
Trapphus C, inflyttning 8-10 december år 2020
Trapphus D, inflyttning 4-5 februari år 2021

Öppet hus i vår visningslägenhet
Vid försäljning i Lilla Varvsgatan samarbetar vi med Fastighetsbyrån. Läs mer i broschyren som du hittar här på sidan, eller välkommen att kontakta våra mäklare med dina frågor och funderingar! Vi håller regelbundna visningar i vår visningslägenhet som vi lägger upp här på projektsidan. Givetvis går det bra att boka möte med mäklarna även andra dagar i veckan än de utannonserade.