Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Dröm stort på Lilla Varvsgatan

Dockan, MalmöA-1003 - Lägatan 11B

Såld
Tillträde:Preliminärt augusti 2020Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 7Rum:5Boarea:144 kvmHiss:JaAvgift:6 802 kr

144 m2 i 2 plan

Utformat som en villa i två plan med tre utemiljöer.

Längtar du efter ytor? Att ha ett boende som en villa där hela familjen får plats? Tvekar du och tänker på skötsel, renovering, målning, trädgård?
Titta på denna lilla pärla! En lägenhet på 144 m2 i två plan. Utformat som en villa med kök och vardagsrum på bottenvåningen och familjens privata sfär på ovanvåningen. Två helkaklade badrum. gott om förvaring. Rymd och ljus vid trappan där takhöjden är nästan 5 m.
Och en stor uteplats mot den grönskande innergården. Och två balkonger i södersol med utsikt över den blivande parken.

Fantastiskt läge med Dockan och den härliga miljön runt husknuten. Centrum ligger en kort promenad bort och åt andra hållet finns hela Västra hamnen med badplatser, skola, skatepark och charmiga gränder.
Innergården har det lilla extra, kvarterets oas och gröna lunga. Den är tillgänglig endast för er som är boende i huset och kan nyttjas som en egen trädgård.

Ett hem i Lilla Varvsgatan är en stilsäker bostad. Vi erbjuder tre kostnadsfria köksalternativ som tagits fram med hjälp av proffsiga inredaren Frida Ramstedt på Trendenser. Golven pryds av ett parkettgolv från Kährs, Ek Taranto, som är en vit mattlackad ekparkett. Väldigt vackert till de vita väggarna.

Badrummen är helkaklade med vita väggar och grå klinker. Vit kommod från Vedum och duschväggar i klarglas. Elektrisk handdukstork och tvättmaskin och torktumlare är standard i alla badrum.

Brf Lilla Varvsgatan består av totalt 131 lägenheter. I källaren finns förråd och parkeringsplatser. Föreningen ansluts till bilpool via Sunfleet och har även en lådcykelpool att förfoga över. Som första köpare får du dessutom ett årskort till kommunens cykeluthyrning inom Malmö stad. Du får också ett Jojokort laddat med 1000 kr och i trapphuset finns en realtidsskärm där du ser tidtabell för bussarna lite längre upp på gatan. Smidigare resa kan det inte bli! Är du cykelburen på egen cykel förvarar du denna säkert i husets källare. Här finns totalt över 300 cykelplatser att förfoga över. Och föreningen har sin alldeles egna cykelverkstad där du hittar de vanligaste verktygen för en cykelreparation.

Som tidig köpare har du möjlighet att göra inredningsval och påverka stilen i ditt nya hem. Peabs kundansvariga hjälper dig med allt det viktiga genom hela processen. Kontakta ansvarig mäklare på Fastighetsbyrån redan idag och ta första steget till just ditt drömboende!