Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Dockan, MalmöA-1202 - Lägatan 11A

Såld
Tillträde:Preliminärt augusti 2020Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:BostadsrättVåning:3 / 7Rum:1Boarea:33 kvmHiss:JaAvgift:2 301 kr

Smultronstället Brf Lilla Varvsgatan - Malmös mest smakrika innergård

Välkommen till en lummig oas på ett fantastiskt läge mitt i Dockan. En kommande park på ena sidan, havet ett stenkast bort och ändå så nära city!

På Lilla Varvsgatan i Dockan bygger vi ett projekt utöver det vanliga, med välplanerade hem i varierande storlekar kring en stor grön gemensam innergård. Trappa A har nu flyttat in och resten av inflyttningarna sker etappvis under hösten och i början på 2021. Vi har precis färdigställt en visningslägenhet. En riktigt fin 3:a på 86 kvm som du hittar på våning 4.

Vi har nu bara fyra lägenheter kvar!
En välplanerad 2:a på 51 kvm på våning 3. Här erbjuds en genomgående bostad på 51 kvm, med balkong på 5 kvm. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och en rymlig hall med god förvaring.

Våra etagelägenheter:
Vi har tre fantastiska etagelägenheter kvar i huset. Ett perfekt boende för den lilla barnfamiljen. Här finns naturligtvis två helkaklade badrum, förvaring under trappan, i garderober och klädkammare. Vi kallar dem apartment houses, och här får du alla villaboendets funktioner och kvalitéer och kan samtidigt fortsätta leva ett enkelt och bekvämt cityliv. Du har tillgång till den gemensamma och slutna trädgården där barnen kan leka en stund innan middagen men du slipper alla villaboendets måsten med gräsklippning, drift och underhåll. Här får du tid över att umgås med familjen och njuta av livet!

En 3:a på 94 kvm, högst upp i huset på våning 6 och 7. Här bjuds det tre utemiljöer på totalt 25 kvm, med utsikt över takåsarna i Dockan.

En 4:a på 102 kvm på våning 1 och 2. Som ett litet radhus med de sociala ytorna på bottenplan och privata sovrum med en balkong på 10 kvm på övre plan. En fantastisk gårdsmiljö i anslutning till din egna uteplats i söder!

Vår sista fantastiska 5:a på 125 kvm. Även denna högst upp i huset på våning 6 och 7. Här får du tre utemiljöer på totalt 27 kvm i olika väderstreck och en fantastisk utsikt!

Vi har tagit fram en virtuell rundtur i en av våra 2-plans lägenheter med radhuskänsla, ta gärna en titt här!

Under upptäck projektet till höger hittar du vårt bildgalleri som vi fyllt på med nytagna bilder från vår 3:a och en av våra etagelägenheter.

Smakrik innergård!
Innergården blir också något alldeles extra. Här skapar vi en grönskande fruktträdgård som kommer bli en given mittpunkt för alla i föreningen. En plats för avkoppling under äppelträd och vinrankor, en plats för lek för familjens yngsta och en plats att umgås på med vänner och nya grannar. Läs mer om kvarterets gröna oas här och ta en virtuell gårdstur under Upptäck projektet, "Visning i 360".

Inflyttning i etapper
Inflyttning i Brf Lilla Varvsgatan sker i etapper och bostäderna i trapphus A har precis flyttat in. Inflyttingstider för de resterande trapphusen är följande:
Trapphus B, inflyttning 20-22 oktober år 2020
Trapphus C, inflyttning 8-10 december år 2020
Trapphus D, inflyttning 4-5 februari år 2021

Öppet hus i vår visningslägenhet
Vid försäljning i Lilla Varvsgatan samarbetar vi med Fastighetsbyrån. Läs mer i broschyren som du hittar här på sidan, eller välkommen att kontakta våra mäklare med dina frågor och funderingar! Vi håller regelbundna visningar i vår visningslägenhet som vi lägger upp här på projektsidan. Givetvis går det bra att boka möte med mäklarna även andra dagar i veckan än de utannonserade.