Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Dockan, MalmöA-1304 - Lägatan 11A

Såld
Tillträde:Preliminärt augusti 2020Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:4 / 7Rum:2Boarea:52 kvmHiss:JaAvgift:3 282 kr

Genomgående tvåa

Genomgående tvårummare på 52 m2. Yteffektivt!

Två rum och kök fördelat på 52 välutnyttjade kvadratmeter. Genomgående lägenhet med utsikt mot gårdens grönska och balkong i väster. Rymlig hall med plats för förvaring leder vidare in till hemmets hjärta, kök och vardagsrum. Här finns plats för både matbord och soffhäng. Och härifrån nås balkongen i soligt västerläge. Sovrum med plats för dubbelsäng. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Smart planerad förvaring bakom skjutdörrar och garderober.

Fantastiskt läge med Dockan och den härliga miljön runt husknuten. Centrum ligger en kort promenad bort och åt andra hållet finns hela Västra hamnen med badplatser, skola, skatepark och charmiga gränder. Innergården har det lilla extra, kvarterets oas och gröna lunga. Den är tillgänglig endast för er som är boende i huset och kan nyttjas som en egen trädgård.

Ett hem i Lilla Varvsgatan är en stilsäker bostad. Vi erbjuder tre kostnadsfria köksalternativ som tagits fram med hjälp av proffsiga inredaren Frida Ramstedt på Trendenser. Golven pryds av ett parkettgolv från Kährs, Ek Taranto, som är en vit mattlackad ekparkett. Väldigt vackert till de vita väggarna.

Badrummen är helkaklade med vita väggar och grå klinker. Vit kommod från Vedum och duschväggar i klarglas. Elektrisk handdukstork och tvättmaskin och torktumlare är standard i alla badrum.

Brf Lilla Varvsgatan består av totalt 131 lägenheter. I källaren finns förråd och parkeringsplatser. Föreningen ansluts till bilpool via Sunfleet och har även en lådcykelpool att förfoga över. Som första köpare får du dessutom ett årskort till kommunens cykeluthyrning inom Malmö stad. Du får också ett Jojokort laddat med 1000 kr och i trapphuset finns en realtidsskärm där du ser tidtabell för bussarna lite längre upp på gatan. Smidigare resa kan det inte bli! Är du cykelburen på egen cykel förvarar du denna säkert i husets källare. Här finns totalt över 300 cykelplatser att förfoga över. Och föreningen har sin alldeles egna cykelverkstad där du hittar de vanligaste verktygen för en cykelreparation.

Kontakta ansvarig mäklare på Fastighetsbyrån redan idag och ta första steget till just ditt drömboende!