Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Köksinredning Classic som är original

Dockan, MalmöB-1406 - Lägatan 9A

Såld
Tillträde:Preliminärt oktober 2020Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:5 / 7Rum:3Boarea:86 kvmHiss:JaAvgift:4 602 kr

Trea med gäst-wc

På husets gavelsida med balkong mot söder finner vi denna trea med extra gäst-wc. Inflyttningsklar redan i höst!

Utmärkt läge på gaveln med stora fönsterpartier i söder och med utsikt över den blivande parken! Kök och vardagsrum ligger i en öppen planlösning men avgränsas hemtrevligt av en vägg direkt mot köket. Två rymliga sovrum erbjuds, ett på 13 och ett på 12 kvm. Lägenheten har förvaring i garderob eller bakom skjutdörrar med alla möjligheter att skapa smart förvaring. Helkaklat badrum och en extra gäst-wc finns. Fantastiskt läge med Dockan och den härliga miljön runt husknuten. Centrum ligger en kort promenad bort och åt andra hållet finns hela Västra hamnen med badplatser, skola, skatepark och charmiga gränder. Innergården har det lilla extra, kvarterets oas och gröna lunga. Den är tillgänglig endast för er som är boende i huset och kan nyttjas som en egen trädgård.

Ett hem i Lilla Varvsgatan är en stilsäker bostad. I just denna bostad är inredningsvalen satta, för att veta exakta materialval vänder ni er till ansvarig mäklare.

Brf Lilla Varvsgatan består av totalt 131 lägenheter. I källaren finns förråd och parkeringsplatser. Föreningen ansluts till bilpool via Sunfleet och har även en lådcykelpool att förfoga över. Som första köpare får du dessutom ett årskort till kommunens cykeluthyrning inom Malmö stad. Du får också ett Jojokort laddat med 1000 kr och i trapphuset finns en realtidsskärm där du ser tidtabell för bussarna lite längre upp på gatan. Smidigare resa kan det inte bli! Är du cykelburen på egen cykel förvarar du denna säkert i husets källare. Här finns totalt över 300 cykelplatser att förfoga över. Och föreningen har sin alldeles egna cykelverkstad där du hittar de vanligaste verktygen för en cykelreparation.

Kontakta ansvarig mäklare på Fastighetsbyrån redan idag och ta första steget till just ditt drömboende!