Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Vardagsrum med härligt ljusinsläpp - här i apartmenthouse 144 m2

Dockan, MalmöB-1502 - Lägatan 9A

Såld
Tillträde:Preliminärt oktober 2020Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:6 / 7Rum:5Boarea:125 kvmHiss:JaAvgift:6 159 kr

Villakänsla i lägenhet på högt läge

Det optimala boendet för familjen. Centralt, bekymmersfritt, välplanerat. Tre utemiljöer och gott om ytor.

Ett boende som en villa men på våning 6 och 7. Här njuter du av utsikt och härligt ljusinsläpp och slipper allt vad trädgårdsarbete och målning heter! Istället njuter du av livet med två terrasser med utsikt över takåsarna och en söderbalkong med utsikt mot den kommande parken.
Du har en bottenvåning med gott om plats att umgås. Kök och vardagsrum ligger i en öppen men trevligt avgränsad utformning. Vid trappan är det öppet upp till taket på andra våningen, dvs dryga fem meter vilket ger en härlig känsla av rymd och luftighet.
Ovanvåningen har plats för två sovrum och ett allrum som nyttjas precis som familjen behöver. Två helkaklade badrum och förvaring bakom garderober och skjudrörrar och en klädkammare. Villakänsla så det förslår!

Fantastiskt läge med Dockan och den härliga miljön runt husknuten. Centrum ligger en kort promenad bort och åt andra hållet finns hela Västra hamnen med badplatser, skola, skatepark och charmiga gränder. Innergården har det lilla extra, kvarterets oas och gröna lunga. Den är tillgänglig endast för er som är boende i huset och kan nyttjas som en egen trädgård.

Ett hem i Lilla Varvsgatan är en stilsäker bostad. Golven pryds av ett parkettgolv från Kährs, Ek Taranto, som är en vit mattlackad ekparkett. Väldigt vackert till de vita väggarna.

Badrummen är helkaklade med vita väggar och grå klinker. Vit kommod från Vedum och duschväggar i klarglas på nedre plan. På övre plan väntar avkopplande bad. Elektrisk handdukstork och tvättmaskin och torktumlare är standard i alla badrum (badrum på nedre plan).

Brf Lilla Varvsgatan består av totalt 131 lägenheter. I källaren finns förråd och parkeringsplatser. Föreningen ansluts till bilpool via Sunfleet och har även en lådcykelpool att förfoga över. Som första köpare får du dessutom ett årskort till kommunens cykeluthyrning inom Malmö stad. Du får också ett Jojokort laddat med 1000 kr och i trapphuset finns en realtidsskärm där du ser tidtabell för bussarna lite längre upp på gatan. Smidigare resa kan det inte bli! Är du cykelburen på egen cykel förvarar du denna säkert i husets källare. Här finns totalt över 300 cykelplatser att förfoga över. Och föreningen har sin alldeles egna cykelverkstad där du hittar de vanligaste verktygen för en cykelreparation.

För denna lägenhet är inredningsvalen redan satta och du får fullständig information om detta via din mäklare. Kontakta ansvarig mäklare på Fastighetsbyrån redan idag och ta första steget till just ditt drömboende!