Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Flera olika penthousevåningar att välja mellan

Dockan, MalmöB-1504 - Lägatan 9A

Såld
Tillträde:Preliminärt oktober 2020Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:6 / 7Rum:3Boarea:94 kvmHiss:JaAvgift:4 873 kr

Penthouse etagelägenhet

En etagevåning högst upp i huset, penthouse med tre utemiljöer!

Penthouse i etage! Välkommen till ett läckert och lite annorlunda hem. Umgängesytor med kök, matplats och vardagsrum på bottenvåningen. Här på sjätte våningen hittar du också en balkong i österläge. En trappa tar dig högst upp till sjunde våningen med utsikt över takåsarna i Dockan. Ett sovrum, ett allrum och ett andra badrum ryms här. Och lägenhetens två terrasser! Hela tre utemiljöer bjuds i denna våning och från balkongen i väst blickar du ut över föreningens gröna innergård.

Fantastiskt läge med Dockan och den härliga miljön runt husknuten. Centrum ligger en kort promenad bort och åt andra hållet finns hela Västra hamnen med badplatser, skola, skatepark och charmiga gränder. Innergården har det lilla extra, kvarterets oas och gröna lunga. Den är tillgänglig endast för er som är boende i huset och kan nyttjas som en egen trädgård.

Ett hem i Lilla Varvsgatan är en stilsäker bostad. I denna bostad är inredningsvalen satta och här väntar ett stilrent grått kök med ljus bänkskiva som också får fortsätta upp som stänkskydd, ett vackert vitlackerat ekparkettgolv från Kährs, badrum med vitt kakel på väggar och behaglig grå kulör på klinkersgolv mm. Din mäklare har fullständig information gällande valen som ni kan ta del av direkt.

Brf Lilla Varvsgatan består av totalt 131 lägenheter. I källaren finns förråd och parkeringsplatser. Föreningen ansluts till bilpool via Sunfleet och har även en lådcykelpool att förfoga över. Som första köpare får du dessutom ett årskort till kommunens cykeluthyrning inom Malmö stad. Du får också ett Jojokort laddat med 1000 kr och i trapphuset finns en realtidsskärm där du ser tidtabell för bussarna lite längre upp på gatan. Smidigare resa kan det inte bli! Är du cykelburen på egen cykel förvarar du denna säkert i husets källare. Här finns totalt över 300 cykelplatser att förfoga över. Och föreningen har sin alldeles egna cykelverkstad där du hittar de vanligaste verktygen för en cykelreparation.

Kontakta ansvarig mäklare på Fastighetsbyrån redan idag och ta första steget till just ditt drömboende!