Om objektet

Villaboende högst upp i huset

Ett boende som en villa men på våning 6 och 7. Här njuter du av utsikt och härligt ljusinsläpp och slipper allt vad trädgårdsarbete och målning heter! Istället njuter du av livet med två terrasser med utsikt över takåsarna och en söderbalkong med utsikt mot den kommande parken.
Du har en bottenvåning med gott om plats att umgås. Kök och vardagsrum ligger i en öppen men trevligt avgränsad utformning. Vid trappan är det öppet upp till taket på andra våningen, dvs dryga fem meter vilket ger en härlig känsla av rymd och luftighet.
Ovanvåningen har plats för två sovrum och ett allrum som nyttjas precis som familjen behöver. Två helkaklade badrum och förvaring bakom garderober och skjudrörrar och en klädkammare.
Villakänsla så det förslår!

Fantastiskt läge med Dockan och den härliga miljön runt husknuten. Centrum ligger en kort promenad bort och åt andra hållet finns hela Västra hamnen med badplatser, skola, skatepark och charmiga gränder.
Innergården har det lilla extra, kvarterets oas och gröna lunga. Den är tillgänglig endast för er som är boende i huset och kan nyttjas som en egen trädgård.

Ett hem i Lilla Varvsgatan är en stilsäker bostad. Vi erbjuder tre kostnadsfria köksalternativ som tagits fram med hjälp av proffsiga inredaren Frida Ramstedt på Trendenser. Golven pryds av ett parkettgolv från Kährs, Ek Taranto, som är en vit mattlackad ekparkett. Väldigt vackert till de vita väggarna.

Badrummen är helkaklade med vita väggar och grå klinker. Vit kommod från Vedum och duschväggar i klarglas. Elektrisk handdukstork och tvättmaskin och torktumlare är standard i alla badrum.

Brf Lilla Varvsgatan består av totalt 131 lägenheter. I källaren finns förråd och parkeringsplatser. Föreningen ansluts till bilpool via Sunfleet och har även en lådcykelpool att förfoga över. Som första köpare får du dessutom ett årskort till kommunens cykeluthyrning inom Malmö stad. Du får också ett Jojokort laddat med 1000 kr och i trapphuset finns en realtidsskärm där du ser tidtabell för bussarna lite längre upp på gatan. Smidigare resa kan det inte bli! Är du cykelburen på egen cykel förvarar du denna säkert i husets källare. Här finns totalt över 300 cykelplatser att förfoga över. Och föreningen har sin alldeles egna cykelverkstad där du hittar de vanligaste verktygen för en cykelreparation.

Som tidig köpare har du möjlighet att göra inredningsval och påverka stilen i ditt nya hem. Peabs kundansvariga hjälper dig med allt det viktiga genom hela processen. Kontakta ansvarig mäklare på Fastighetsbyrån redan idag och ta första steget till just ditt drömboende!

Visningar

Nästa visning: 24 mars

Adress
Kom förbi och prata bostadsköp i vår visningsbod på plats i korsningen Dockplatsen och Lilla Varvsgatan.
Kommentar
Öppet hus i visningsboden!
När
11:30-12:30
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson
Jesper Jeppsson, Fastighetsbyrån

Alla bilder

Kontakt

Jesper Jeppsson, Fastighetsbyrån

Mäklare

Telefon: 073-851 99 42

Dokument & länkar

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.