Om objektet

Gavelfyra eller gaveltrea

Utmärkt läge på gaven med stora fönsterpartier i söder och med utsikt över den blivande parken!
Dessa 86 m2 kan bli antingen en välplanerad fyra eller en trerummare för dig som vill ha mer generösa ytor.
Kök och vardagsrum ligger i en öppen planlösning men avgränsas hemtrevligt av en vägg direkt mot köket. Ett sovrum är med plats för dubbelsäng och två som är något mindre, perfekt som barnrum, arbetsrum, gästrum eller varför inte walk-in closet?
Lägenheten har förvaring i garderob eller bakom skjutdörrar med alla möjligheter att skapa smart förvaring. Helkaklat badrum och en extra gäst-wc finns.
Fantastiskt läge med Dockan och den härliga miljön runt husknuten. Centrum ligger en kort promenad bort och åt andra hållet finns hela Västra hamnen med badplatser, skola, skatepark och charmiga gränder.
Innergården har det lilla extra, kvarterets oas och gröna lunga. Den är tillgänglig endast för er som är boende i huset och kan nyttjas som en egen trädgård.

Ett hem i Lilla Varvsgatan är en stilsäker bostad. Vi erbjuder tre kostnadsfria köksalternativ som tagits fram med hjälp av proffsiga inredaren Frida Ramstedt på Trendenser. Golven pryds av ett parkettgolv från Kährs, Ek Taranto, som är en vit mattlackad ekparkett. Väldigt vackert till de vita väggarna.

Badrummen är helkaklade med vita väggar och grå klinker. Vit kommod från Vedum och duschväggar i klarglas. Elektrisk handdukstork och tvättmaskin och torktumlare är standard i alla badrum.

Brf Lilla Varvsgatan består av totalt 131 lägenheter. I källaren finns förråd och parkeringsplatser. Föreningen ansluts till bilpool via Sunfleet och har även en lådcykelpool att förfoga över. Som första köpare får du dessutom ett årskort till kommunens cykeluthyrning inom Malmö stad. Du får också ett Jojokort laddat med 1000 kr och i trapphuset finns en realtidsskärm där du ser tidtabell för bussarna lite längre upp på gatan. Smidigare resa kan det inte bli! Är du cykelburen på egen cykel förvarar du denna säkert i husets källare. Här finns totalt över 300 cykelplatser att förfoga över. Och föreningen har sin alldeles egna cykelverkstad där du hittar de vanligaste verktygen för en cykelreparation.

Som tidig köpare har du möjlighet att göra inredningsval och påverka stilen i ditt nya hem. Peabs kundansvariga hjälper dig med allt det viktiga genom hela processen. Kontakta ansvarig mäklare på Fastighetsbyrån redan idag och ta första steget till just ditt drömboende!

Visningar

Nästa visning: 17 december

Adress
Kom förbi och prata bostadsköp i vår visningsbod på plats i korsningen Dockplatsen och Lilla Varvsgatan.
Kommentar
Öppet hus - välkommen!
När
17:00-18:00
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson
Therese Alm Svalner, Fastighetsbyrån

Alla bilder

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.