Om objektet

Stora bostadsdrömmar på Lilla Varvsgatan

På Lilla Varvsgatan i Dockan bygger vi ett projekt utöver det vanliga, med välplanerade hem i varierande storlekar. Vi har nu släppt sista etappen, trappa C och D, med nya härliga bostäder att välja emellan. I denna etapp hittar ni projektets sista och populära 1:or och även nya fina 2-4 RoK, varav en del i 2-plan!

Bostäderna i Brf Lilla Varvsgatan
Är du på jakt efter en större bostad eller något som passar barnfamiljen? Då har vi boendet för dig! Vad sägs om en lägenhet i 2 plan med kök och vardagsrum på bottenvåningen och en privat sovavdelning på ovanvåningen? Ta en rundtur i en av våra 2-plans lägenheter här!

Här finns naturligtvis två helkaklade badrum, förvaring under trappan, i garderober och klädkammare. Vi kallar dem apartment houses, och här får du alla villaboendets funktioner och kvalitéer och kan samtidigt fortsätta leva ett enkelt och bekvämt cityliv. Du har tillgång till den gemensamma trädgården där barnen kan leka en stund innan middagen men du slipper alla villaboendets måsten med gräsklippning, drift och underhåll. Här får du tid över att umgås med familjen och njuta av livet!

Naturligtvis finns här även gott om alternativ för dig som söker något mindre eller en fyrarummare på ett plan. Oavsett vilket hem du väljer kan vi lova dig ett optimalt boende med attraktivt läge i härlig havsnära miljö. Så centralt och nära stadspulsen fast ändå nära grönskan och Västra hamnen. Det här är en dröm för dig som vill bo modernt, bekvämt och leva gott.

Upplev din bostad
Under Dokument & länkar nedan hittar du vår Bostadsväljare som gör det enkelt för dig att hitta en bostad. Lediga lägenheter visas som gröna och sålda som röda. Du kan också få en tjuvtitt in i våra nya hem via en rundvandring i en av våra 2-planslägenheter.

Öppet hus hos mäklaren
Vid försäljning i Lilla Varvsgatan samarbetar vi med Fastighetsbyrån. Läs mer i broschyren som du hittar här på sidan, eller välkommen att kontakta våra mäklare med dina frågor och funderingar! Vi håller regelbundet öppet i vår visningsbod som finns i korsningen Dockgatan och Lilla Varvsgatan. Kika gärna in under fliken visningar för mer information om nästa tillfälle.
Givetvis går det bra att boka möte med mäklarna även andra dagar i veckan än de utannonserade.

Visningar

Nästa visning: 24 mars

Adress
Kom förbi och prata bostadsköp i vår visningsbod på plats i korsningen Dockplatsen och Lilla Varvsgatan.
Kommentar
Öppet hus i visningsboden!
När
11:30-12:30
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson
Jesper Jeppsson, Fastighetsbyrån

Kommande visningar

  • 8 april, Kl. 16:30-17:30 - Öppen visning

Alla bilder

Kontakt

Malin Eriksson, Fastighetsbyrån

Mäklare

Telefon: 0708-572 828

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.