Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Balkongvy över kvarterets gröna gård

Dockan, MalmöC-1004 - Lilla Varvsgatan 51A

Såld
Tillträde:Preliminärt november 2020Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 7Rum:4Boarea:102 kvmHiss:JaAvgift:5 279 kr

Malmös mysigast innergård?

Äppel, kiwi, aprikos, blåbär och mycket mer i härlig kompott på Lilla Varvsgatan. En fantastisk miljö i anslutning till din egna uteplats i söder!

Mot söder och mot en grönskande innergård full av frukter och bär ligger tillhörande uteplats. Alldeles perfekt för familjen! Innergården är sluten och bara de boende har tillgång. Bostaden är i två plan med umgängesytor på bottenvåningen och familjens privata avdelning med sovrum och förvaring på ovanvåningen. Två helkaklade badrum underlättar vardagslivet. Förutom en uteplats i söder så finns också en tillhörande balkong om 10 kvm, också i härligt söderläge mot grönskande innergård!

Fantastiskt läge med Dockan och den härliga miljön runt husknuten. Centrum ligger en kort promenad bort och åt andra hållet finns hela Västra hamnen med badplatser, skola, skatepark och charmiga gränder.
Innergården har det lilla extra, kvarterets oas och gröna lunga. Den är tillgänglig endast för er som är boende i huset och kan nyttjas som en egen trädgård.

Ett hem i Lilla Varvsgatan är en stilsäker bostad. För denna bostad är valen redan satta och mäklaren kommer att ge er fullständig infomation angående detta. Redan nu kan vi meddela att ett vackert grått kök med ljus bänkskiva och rostfri knopp till luckor och lådor väntar.

Brf Lilla Varvsgatan består av totalt 131 lägenheter. I källaren finns förråd och parkeringsplatser. Föreningen ansluts till bilpool via Sunfleet och har även en lådcykelpool att förfoga över. Som första köpare får du dessutom ett årskort till kommunens cykeluthyrning inom Malmö stad. Du får också ett Jojokort laddat med 1000 kr och i trapphuset finns en realtidsskärm där du ser tidtabell för bussarna lite längre upp på gatan. Smidigare resa kan det inte bli! Är du cykelburen på egen cykel förvarar du denna säkert i husets källare. Här finns totalt över 300 cykelplatser att förfoga över. Och föreningen har sin alldeles egna cykelverkstad där du hittar de vanligaste verktygen för en cykelreparation.

Kontakta ansvarig mäklare på Fastighetsbyrån redan idag och ta första steget till just ditt drömboende!