Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Välkommen till smultronstället Brf Lilla Varvsgatan

Dockan, MalmöC-1206 - Lilla Varvsgatan 51A

Såld
Tillträde:Preliminärt november 2020Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:3 / 7Rum:2Boarea:51 kvmHiss:JaAvgift:3 249 kr

Vår sista 2:a på 51 välplanerade kvadratmeter.

Här erbjuds en genomgående bostad på 51 kvm, med balkong på 5 kvm. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och en rymlig hall med god förvaring.

På Lilla Varvsgatan i Dockan bygger vi ett projekt utöver det vanliga, med välplanerade hem i varierande storlekar kring en stor grön gemensam innergård.

Alla bostäderna i Brf Lilla Varvsgatan är nu sålda men håll utkik efter andra bostäder i området. Just nu pågår försäljningen av cykelvänliga Kv. Vélo som också ligger i Dockan. Läs mer om Kv Vélo här

I vårt bildgalleri hittar du nytagna bilder från vår 3:a och en av våra etagelägenheter.

Smakrik innergård!
Innergården blir också något alldeles extra. Här skapar vi en grönskande fruktträdgård som kommer bli en given mittpunkt för alla i föreningen. En plats för avkoppling under äppelträd och vinrankor, en plats för lek för familjens yngsta och en plats att umgås på med vänner och nya grannar. Ta en virtuell gårdstur under Upptäck projektet, "Visning 360 gård".

Inflyttning i etapper
Inflyttning i Brf Lilla Varvsgatan sker i etapper och bostäderna i trapphus A och B har nu flyttat in. Inflyttingstider för de resterande trapphusen är följande:
Trapphus C, inflyttning 8-10 december år 2020
Trapphus D, inflyttning 4-5 februari år 2021