Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Dröm stort på Lilla Varvsgatan

Dockan, MalmöC-1501 - Lilla Varvsgatan 51A

Såld
Tillträde:Preliminärt november 2020Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:6 / 7Rum:3Boarea:83 kvmHiss:JaAvgift:4 500 kr

Smultronstället Brf Lilla Varvsgatan - Malmös mest smakrika innergård

Utmärkt läge på gaveln med stora fönsterpartier och en balkong med glimtar mot marinan. Fantastiskt läge med Dockan och den härliga miljön.

Utmärkt läge på gaveln med stora fönsterpartier och en balkong med glimtar mot marinan.

Dessa 83 kvm erbjuder två sovrum, ett på 12 kvm och det andra på 6 kvm. Stort och härligt vardagsrum väntar och så även ett gäst-wc! Kök och vardagsrum ligger i en öppen planlösning men avgränsas hemtrevligt av en vägg direkt mot köket. Lägenheten har förvaring i garderob eller bakom skjutdörrar med alla möjligheter att skapa smart förvaring.

Fantastiskt läge med Dockan och den härliga miljön runt husknuten. Centrum ligger en kort promenad bort och åt andra hållet finns hela Västra hamnen med badplatser, skola, skatepark och charmiga gränder.

Innergården har det lilla extra, kvarterets oas och gröna lunga. Den är tillgänglig endast för er som är boende i huset och kan nyttjas som en egen trädgård.

Ett hem i Lilla Varvsgatan är en stilsäker bostad. För denna bostad är materialvalen bestämda, kontakta mäklaren så får ni full information om vad som väntar här. Vi kan inledningsvis säga att ett vitt klassiskt kök väntar tillsammans med ett fint vitlaserat ekgolv. Badrummet är helkaklade med vita väggar och varm greige klinker. Vit kommod från Vedum och duschväggar i klarglas. Elektrisk handdukstork och tvättmaskin och torktumlare är standard i alla badrum.

Brf Lilla Varvsgatan består av totalt 131 lägenheter. I källaren finns förråd och parkeringsplatser. Föreningen ansluts till bilpool via Sunfleet och har även en lådcykelpool att förfoga över. Som första köpare får du dessutom ett årskort till kommunens cykeluthyrning inom Malmö stad. Du får också ett Jojokort laddat med 1000 kr och i trapphuset finns en realtidsskärm där du ser tidtabell för bussarna lite längre upp på gatan. Smidigare resa kan det inte bli! Är du cykelburen på egen cykel förvarar du denna säkert i husets källare. Här finns totalt över 300 cykelplatser att förfoga över. Och föreningen har sin alldeles egna cykelverkstad där du hittar de vanligaste verktygen för en cykelreparation.

Kontakta ansvarig mäklare på Fastighetsbyrån redan idag och ta första steget till just ditt drömboende!