Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Balkonghäng i sköna utemiljöer

Dockan, MalmöC-1503 - Lilla Varvsgatan 51A

Såld
Tillträde:Preliminärt november 2020Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:6 / 7Rum:3Boarea:94 kvmHiss:JaAvgift:4 873 kr

Smultronstället Brf Lilla Varvsgatan - Malmös mest smakrika innergård

Etagelägenhet med terrass och balkonger med utsikt över takåsarna i Dockan.

Penthouse i etage! Välkommen till ett läckert och lite annorlunda hem. Umgängesytor med kök, matplats och vardagsrum på bottenvåningen, våning 6. Från vardagsrummet kliver du ut på en av balkongerna som erbjuds. En trappa tar dig högst upp till sjunde våningen med utsikt över takåsarna i Dockan. Två sovrum och ett andra badrum ryms här. Samt såklart en balkong och en terrass, båda om 10 kvm vardera.

Fantastiskt läge med Dockan och den härliga miljön runt husknuten. Centrum ligger en kort promenad bort och åt andra hållet finns hela Västra hamnen med badplatser, skola, skatepark och charmiga gränder.
Innergården har det lilla extra, kvarterets oas och gröna lunga. Den är tillgänglig endast för er som är boende i huset och kan nyttjas som en egen trädgård.

Ett hem i Lilla Varvsgatan är en stilsäker bostad. För denna lägenhet är materialvalen beställa och din mäklare kommer lämna full information gällande dessa.

Brf Lilla Varvsgatan består av totalt 131 lägenheter. I källaren finns förråd och parkeringsplatser. Föreningen ansluts till bilpool via Sunfleet och har även en lådcykelpool att förfoga över. Som första köpare får du dessutom ett årskort till kommunens cykeluthyrning inom Malmö stad. Du får också ett Jojokort laddat med 1000 kr och i trapphuset finns en realtidsskärm där du ser tidtabell för bussarna lite längre upp på gatan. Smidigare resa kan det inte bli! Är du cykelburen på egen cykel förvarar du denna säkert i husets källare. Här finns totalt över 300 cykelplatser att förfoga över. Och föreningen har sin alldeles egna cykelverkstad där du hittar de vanligaste verktygen för en cykelreparation.

Kontakta ansvarig mäklare på Fastighetsbyrån redan idag och ta första steget till just ditt drömboende!