Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Flera olika penthouse våningar att välja mellan

Dockan, MalmöC-1504 - Lilla Varvsgatan 51A

Såld
Tillträde:Preliminärt november 2020Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:6 / 7Rum:3Boarea:88 kvmHiss:JaAvgift:4 670 kr

En dröm i två plan!

Högst upp i huset finns denna härliga etagelägenhet med hela tre utemiljöer varav såväl en terrass på 11 kvm som en balkong på 5 kvm ligger i väst!

Förutom hela tre utemiljöer erbjuds en social och härlig planlösning med sovrum på övre plan och sociala ytor på nedre plan. I de 87 kvm finner vi två badrum. Två av utemiljöerna ligger mot den skyddade och slutna innergården och utsikt ges över äppelträd, vinrankor, blåbärbuskar, aprikos och mycket mer. Förråd finns på källarplan och för denna bostad är garageplats i huset garanterad om önskat.

Fantastiskt läge med Dockan och den härliga miljön runt husknuten. Centrum ligger en kort promenad bort och åt andra hållet finns hela Västra hamnen med badplatser, skola, skatepark och charmiga gränder. Innergården har det lilla extra, kvarterets oas och gröna lunga. Den är tillgänglig endast för er som är boende i huset och kan nyttjas som en egen trädgård.

Ett hem i Lilla Varvsgatan är en stilsäker bostad. Vi erbjuder tre kostnadsfria köksalternativ som tagits fram med hjälp av proffsiga inredaren Frida Ramstedt på Trendenser. Golven pryds av ett parkettgolv från Kährs, Ek Taranto, som är en vit mattlackad ekparkett. Väldigt vackert till de vita väggarna.

Badrummen är helkaklade med vita väggar och grå klinker. Vit kommod från Vedum och duschväggar i klarglas. Elektrisk handdukstork och tvättmaskin och torktumlare är standard i alla badrum.

Brf Lilla Varvsgatan består av totalt 131 lägenheter. I källaren finns förråd och parkeringsplatser. Föreningen ansluts till bilpool via Sunfleet och har även en lådcykelpool att förfoga över. Som första köpare får du dessutom ett årskort till kommunens cykeluthyrning inom Malmö stad. Du får också ett Jojokort laddat med 1000 kr och i trapphuset finns en realtidsskärm där du ser tidtabell för bussarna lite längre upp på gatan. Smidigare resa kan det inte bli! Är du cykelburen på egen cykel förvarar du denna säkert i husets källare. Här finns totalt över 300 cykelplatser att förfoga över. Och föreningen har sin alldeles egna cykelverkstad där du hittar de vanligaste verktygen för en cykelreparation.

Som tidig köpare har du möjlighet att göra inredningsval och påverka stilen i ditt nya hem. Peabs kundansvariga hjälper dig med allt det viktiga genom hela processen. Kontakta ansvarig mäklare på Fastighetsbyrån redan idag och ta första steget till just ditt drömboende!