Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Balkongvy över kvarterets gröna gård

Dockan, MalmöD-1001 - Lilla Varvsgatan 49B

Såld
Tillträde:Preliminärt januari 2021Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 7Rum:4Boarea:102 kvmHiss:JaAvgift:5 279 kr

Malmös mest smakrika innergård!

Äppel, kiwi, aprikos, blåbär och mycket mer i härlig kompott på Lilla Varvsgatan. En fantastisk miljö i anslutning till din egna uteplats i söder!

Mot söder och mot en grönskande innergård full av frukter och bär ligger tillhörande uteplats och även en balkong från våning två. Alldeles perfekt för familjen! Innergården är sluten och bara de boende har tillgång. Bostaden är i två plan med umgängesytor på bottenvåningen och familjens privata avdelning med tre sovrum och förvaring på ovanvåningen. Två helkaklade badrum underlättar vardagslivet.

Fantastiskt läge med Dockan och den härliga miljön runt husknuten. Centrum ligger en kort promenad bort och åt andra hållet finns hela Västra hamnen med badplatser, skola, skatepark och charmiga gränder.
Innergården har det lilla extra, kvarterets oas och gröna lunga. Den är tillgänglig endast för er som är boende i huset och kan nyttjas som en egen trädgård.

Ett hem i Lilla Varvsgatan är en stilsäker bostad. Inredningen är beställd och här väntar ett stilrent vitt kök, helkaklade badrum med vita väggar och varmbeige klinkergolv, genomgående vita väggar och vitlaserat ekparkettgolv från Kärhs för att nämna lite. Er mäklare hjälper er med den fullständiga inredningsvalslistan.

Brf Lilla Varvsgatan består av totalt 131 lägenheter. I källaren finns förråd och parkeringsplatser. Föreningen ansluts till bilpool via Sunfleet och har även en lådcykelpool att förfoga över. Som första köpare får du dessutom ett årskort till kommunens cykeluthyrning inom Malmö stad. Du får också ett Jojokort laddat med 1000 kr och i trapphuset finns en realtidsskärm där du ser tidtabell för bussarna lite längre upp på gatan. Smidigare resa kan det inte bli! Är du cykelburen på egen cykel förvarar du denna säkert i husets källare. Här finns totalt över 300 cykelplatser att förfoga över. Och föreningen har sin alldeles egna cykelverkstad där du hittar de vanligaste verktygen för en cykelreparation.

Kontakta ansvarig mäklare på Fastighetsbyrån redan idag och ta första steget till just ditt drömboende!