Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Men du kan också välja köket Art Deco

Dockan, MalmöD-1003 - Lilla Varvsgatan 49F

Såld
Tillträde:Preliminärt januari 2021Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 7Rum:4Boarea:105 kvmHiss:JaAvgift:5 380 kr

Fruktträdgård i anslutning till uteplats!

Alldeles perfekt för familjen! Lägenhet i två plan med umgängesytor på bottenvåningen och familjens privata avdelning med sovrum och förvaring på ov.

Alldeles perfekt för familjen! Lägenhet i två plan med umgängesytor på bottenvåningen och familjens privata avdelning med sovrum och förvaring på ovanvåningen. Två helkaklade badrum underlättar vardagslivet.
Uteplats på bottenvåningen mot innergårdens grönska i söder. Den skyddade och gemnesamma innergården är en ren dröm med massor med ätbart att njuta av!

Fantastiskt läge med Dockan och den härliga miljön runt husknuten. Centrum ligger en kort promenad bort och åt andra hållet finns hela Västra hamnen med badplatser, skola, skatepark och charmiga gränder.
Innergården har det lilla extra, kvarterets oas och gröna lunga. Den är tillgänglig endast för er som är boende i huset och kan nyttjas som en egen trädgård.

Ett hem i Lilla Varvsgatan är en stilsäker bostad. För denna bostad är inredningsvalen redan gjorda och via mäklaren får ni tillgång till inredningsvalslistan. Här väntar ett härligt kök med grå luckor, ljus bänkskiva samt en nätt knopp i rostfritt. Badrummen är såklart helkaklade och följer i kökets toner, vitt och grått.

Brf Lilla Varvsgatan består av totalt 131 lägenheter. I källaren finns förråd och parkeringsplatser. Föreningen ansluts till bilpool via Sunfleet och har även en lådcykelpool att förfoga över. Som första köpare får du dessutom ett årskort till kommunens cykeluthyrning inom Malmö stad. Du får också ett Jojokort laddat med 1000 kr och i trapphuset finns en realtidsskärm där du ser tidtabell för bussarna lite längre upp på gatan. Smidigare resa kan det inte bli! Är du cykelburen på egen cykel förvarar du denna säkert i husets källare. Här finns totalt över 300 cykelplatser att förfoga över. Och föreningen har sin alldeles egna cykelverkstad där du hittar de vanligaste verktygen för en cykelreparation.

Kontakta ansvarig mäklare på Fastighetsbyrån redan idag och ta första steget till just ditt drömboende!