Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Köksinredning Classic som är original

Dockan, MalmöD-1205 - Lilla Varvsgatan 49B

Såld
Tillträde:Preliminärt januari 2021Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:3 / 7Rum:3Boarea:75 kvmHiss:JaAvgift:4 230 kr

Smultronstället Brf Lilla Varvsgatan - Malmös mest smakrika innergård

Trea med en härlig planlösning där de sociala ytorna verkligen får ta plats! Balkong i västerläge!

I denna trea tar du ett par steg in i lägenheten och möts av de stora sociala ytorna som verkligen får ta plats i denna bostad! Bli den första som flyttar in, den första som sätter spik i väggen och den första som lagar mat på hällen från Siemens.

Här har man satsat på fina materialval och vi finner bland annat kök från Vedum, vitvaror från Siemens och parkettgolv från Kährs. I denna bostad är inredningen redan beställd, kontakta mäklaren för att höra mer om vad som är bestämt till just denna bostad.

Njut på din balkong i västerläge eller varför inte på den gemensamma innergården som blir Malmös mest fruktrika. Fantastiskt läge med Dockan och den härliga miljön runt husknuten. Centrum ligger en kort promenad bort och åt andra hållet finns hela Västra hamnen med badplatser, skola, skatepark och charmiga gränder.

Brf Lilla Varvsgatan består av totalt 131 lägenheter. I källaren finns förråd och parkeringsplatser. Föreningen ansluts till bilpool via Sunfleet och har även en lådcykelpool att förfoga över. Som första köpare får du dessutom ett årskort till kommunens cykeluthyrning inom Malmö stad. Du får också ett Jojokort laddat med 1000 kr och i trapphuset finns en realtidsskärm där du ser tidtabell för bussarna lite längre upp på gatan. Smidigare resa kan det inte bli! Är du cykelburen på egen cykel förvarar du denna säkert i husets källare. Här finns totalt över 300 cykelplatser att förfoga över. Och föreningen har sin alldeles egna cykelverkstad där du hittar de vanligaste verktygen för en cykelreparation.

Kontakta ansvarig mäklare på Fastighetsbyrån redan idag och ta första steget till just ditt drömboende!